Povezane novice

Strateško partnerstvo z razumevanjem

Dnevnik 26.03.2024
Nemški kancler Olaf Scholz in slovenski premier Robert Golob sta poglabljala sodelovanje na gospodarskem področju, strinjala sta se o pomoči Zahodnem Balkanu in Ukrajini, različni poudarki pa so vnovič postali jasni glede stališč obeh držav do… »

Golob: obetamo si novo sodelovanje v obrambni industriji

Delo 26.03.2024
Nemški in slovenski premier sta se pogovarjala o aktualnih razmerah v Ukrajini, na Zahodnem Balkanu in v Gazi. V Sloveniji se na delovnem obisku mudi nemški kancler Olaf Scholz, ki se je sestal s predsednikom vlade Robertom Golobom. Današnje srečanje… »

Scholz obisk Slovenije označil kot znak odličnega dvostranskega sodelovanja med državama

RTV Slovenija 26.03.2024
Nemški kancler Olaf Scholz se je mudil na prvem delovnem obisku v Sloveniji. S premierjem Robertom Golobom sta razpravljala o krepitvi strateškega partnerstva in si izmenjala stališča do aktualnih zunanjepolitičnih tem. Scholz in Golob sta se na… »

Nemški kancler na prvem obisku v Sloveniji

Mladina 26.03.2024
Nemški kancler Olaf Scholz in premier Robert Golob se bosta v bilateralnih pogovorih dotaknila razmer v Ukrajini, na Zahodnem Balkanu in na Bližnjem vzhodu, s poudarkom na vojni v Gazi. Nemški kancler Olaf Scholz se bo danes mudil na prvem delovnem… »

GOLOB GOSTI POMEMBEN OBISK: V Sloveniji se mudi Olaf Scholz

Regional 26.03.2024
Nemški kancler Olaf Scholz se bo danes mudil na prvem delovnem obisku v Sloveniji. Premier Robert Golob ga bo gostil na Brdu pri Kranju, kjer se bosta voditelja posvetila krepitvi strateškega partnerstva med državama in nadaljevanju rednega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem