Povezane novice

Andreja Slokar prepričala Andreo Massija, da se priključi njeni ekipi

RTV Slovenija 26.03.2024
Andrea Massi se vrača v slovensko smučanje oziroma natančneje prihaja na pomoč Andreji Slokar. Zadnji slovenski zmagovalki slaloma bo pripravil organizacijski načrt, vodil kondicijske priprave in občasno pomagal na treningu na snegu. Andrea Massi… »

ANDREA MASSI SE VRAČA: "Delali bomo stoodstotno. Na polovičarstvo nisem nikoli pristajal"

Regional 26.03.2024
Andrea Massi, ki je vodil ekipo svoje partnerice Tine Maze do velikih uspehov v alpskem smučanju, se po daljšem premoru vrača v ta šport. V pogovoru za Sportklub je potrdil, da bo za tabor Andreje Slokar pripravil organizacijski načrt, prevzel vajeti… »

Andrea Massi se vrača v alpsko smučanje, sodeloval bo s to našo zvezdnico

Zurnal24 26.03.2024
Andrea Massi bo okrepil ekipo Andreje Slokar. Legendarni vodja spremljevalne ekipe Tine Maze in eden glavnih tvorcev njenih največjih uspehov, Andrea Massi, se vrača v slovensko smučanje. Kot je potrdil v pogovoru za Sportklub, se bo pridružil ekipi… »

Andrea Massi je nazaj, tokrat bo sodeloval s to slovensko alpsko smučarko

Necenzurirano 26.03.2024
Andrea Massi, arhitekt in dolgoletni vodja spremljevalne ekipe Tine Maze, je v pogovoru za Sportklub potrdil, da je napočil čas za vnovično smučarsko aktivacijo. Andrea Massi se je odločil, da bo sodeloval z ekipo slovenske alpske smučarke Andreje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem