Povezane novice

Roberta Metsola: Evropski parlament je vedno odločen zagovornik širitve EU-ja

RTV Slovenija 26.03.2024
Premier Robert Golob in predsednica Evropskega parlamenta Roberta Metsola sta po pogovorih v Ljubljani spodbudila ljudi, naj se udeležijo evropskih volitev. "Naj nihče ne odloča namesto vas. Volite!" je pozvala Metsola. Premier Robert Golob je… »

Robert Golob / »Na kocki je dejansko evropska prihodnost«

Mladina 26.03.2024
Premier Robert Golob in predsednica Evropskega parlamenta Roberta Metsola sta po pogovorih v Ljubljani spodbudila ljudi, naj se udeležijo evropskih volitev. Premier Robert Golob in predsednica Evropskega parlamenta Roberta Metsola sta danes po pogovorih… »

"To je izziv, ki nas čaka v prihodnjih mesecih!"

Zurnal24 26.03.2024
To sporočilo volilcem pošiljata premier Robert Golob in predsednica Evropskega parlamenta Roberta Metsola, ki sta se danes sestala v Ljubljani. "Na prejšnjih volitvah v Evropski parlament leta 2019 je glasovalo premalo Slovencev," je danes v državnem… »

Roberta Metsola pozvala k udeležbi na evropskih volitvah

Delo 26.03.2024
S predsednico državnega zbora Urško Klakočar Zupančič sta se strinjali, da bodo volivci odločili, v katero smer bo šla EU v prihodnjih petih letih. Predsednica evropskega parlamenta Roberta Metsola, ki je drugi dan na obisku v Sloveniji, je danes… »

Roberta Metsola / »EU ni popolna, a ostaja najboljše zagotovilo za njene državljane«

Mladina 26.03.2024
Predsednica Evropskega parlamenta Roberta Metsola je v nagovoru poslancem državnega zbora pozvala Slovence k udeležbi na evropskih volitvah. Predsednica Evropskega parlamenta Roberta Metsola je danes v nagovoru poslancem državnega zbora pozvala… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem