Povezane novice

Evropski komisar napovedal pripravo predloga za pravičnejše cene za kmete

RTV Slovenija 26.03.2024
Kmetijski ministri članic EU-ja so se strinjali, da je bil pri sprejemanju ukrepov za reševanje izzivov evropskega kmetijstva narejen napredek, vendar pa delo še ni končano, je sporočil belgijski minister David Clarinval. "Danes je Evropa naredila… »

Evropski komisar napovedal pripravo predloga za pravičnejše cene za kmete

Delo 26.03.2024
Komisija bo pripravila predlog spremembe direktive o nepoštenih trgovinskih praksah, pri čemer bo preučila možnost vključitve načela pravičnega plačila kmetu. Kmetijski ministri članic EU so se danes strinjali, da je bil pri sprejemanju ukrepov… »

RAZJARJENI KMETJE ZNOVA ZAVZELI ULICE: Zanetili so požar, metali jajca in petarde ter odvrgli seno in gnoj (FOTO, VIDEO)

Regional 26.03.2024
Bruseljske ulice so ob današnjem zasedanju kmetijskih ministrov EU, ki obravnavajo spremembe skupne kmetijske politike, znova zasedli nezadovoljni kmetje z okoli 250 traktorji. Popoldne so se razmere precej zaostrile, prišlo je tudi do napetosti med… »

Kmetje znova zavzeli bruseljske ulice, protestniki tudi nad novinarje

Delo 26.03.2024
Članice EU so podprle spremembe kmetijske politike, namenjene zmanjšanju administrativnega bremena, s katerim se pri finančni podpori spoprijemajo kmetje. Bruseljske ulice so ob zasedanju kmetijskih ministrov EU, ki obravnavajo spremembe skupne… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem