Povezane novice

#foto #video Iskanje dveletne Danke: pred hišo bagri, starša spet na policiji

Dnevnik 27.03.2024
Sedemindvajset ur po njenem izginotju so včeraj proti večeru zaključili obsežno iskalno akcijo za dveletno deklico Danko, ki je v torek okoli enih popoldan izginila neznano kam. Policija preiskavo nadaljuje, a v novo smer. Včeraj so dekličini mami… »

V SRBIJI IZGINILA 2-LETNA DEKLICA: Prvič aktivirali sistem 'Najdi me', ki z sms-om obvesti občane o pogrešanem otroku (FOTO…

Regional 27.03.2024
Sinoči so v Srbiji prvič aktivirali sistem z imenom 'ambert alert' oziroma 'Najdi me', ki javnost hitro obvesti o izginotju otroka. "2-letna Danka Ilić je izginila ob 13.45 v Boru. Visoka je 85 cm, oblečena je v jakno barve oljke in obuta v vijolične… »

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem polju; vse kaže, da je bila punčka ugrabljena

Necenzurirano 27.03.2024
Po 27 urah več sto ljudi dve leti stare Danke, ki je včeraj okoli 13. ure izginila v Banjskem polju pri Boru v Srbiji, niso našli. Iskanje na terenu bo policija prekinila, preiskava pa se nadaljuje. Srbijo pretresa včerajšnje izginotje dve leti stare… »

V Srbiji od včeraj iščejo pogrešano dveletno deklico

Delo 27.03.2024
V akcijo so se poleg policije vključili vojska, gasilci in prebivalci, prvič so aktivirali sistem obveščanja za pomoč pri iskanju pogrešanih otrok Amber. V Srbiji od včeraj iščejo dveletno deklico iz Banjskega Polja na vzhodu države. V iskalno… »

Video: O pogrešani deklici Danki še vedno ni sledu, oglasil se je njen oče

Necenzurirano 27.03.2024
Pogrešane deklice, ki je v torek okoli 13. ure izginila v primestnem naselju Banjsko Polje pri srbskem Boru, ko se je igrala z mamo in bratom, tudi po celonočnem iskanju niso našli, poroča srbski portal Blic. Kot smo že poročali, je včeraj v… »

Izginila dveletna deklica, stekla obširna iskalna akcija

Zurnal24 27.03.2024
V torek okoli 13. ure je iz naselja Banjsko polje v bližini Bora v Srbiji izginila dveletna deklica Danka Ilić. Iskanje deklice še poteka. Vsaka minuta je pomembna. Policija, gorski reševalci in druge pristojne službe že od torka popoldne iščejo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem