Povezane novice

Z GROŽNJAMI PRIDOBILI VEČ KOT 72.000 EVROV KORISTI: Trojica z orožjem izsiljevala tudi mlajše (FOTO)

Regional 27.03.2024
Velenjski policisti so februarja in ta mesec obravnavali več kaznivih dejanjih, ki so jih storili Velenjčan in dva Šoštanjčana. Osumljenci so z grožnjami in izsiljevanjem pridobili najmanj 72.300 evrov premoženjske koristi. Vse tri bodo kazensko… »

Grozljivo. Izsilili za več kot 70 tisočakov

Zurnal24 27.03.2024
Za takšno dejanje je zagrožena kazen od enega do osmih let zapora. Velenjski policisti so februarja in ta mesec obravnavali več kaznivih dejanjih, ki so jih storili Velenjčan in dva Šoštanjčana. Osumljenci so z grožnjami in izsiljevanjem pridobili… »

Foto: Zašili tolpo, ki je strah in trepet Velenjčanov, kolovodja 23-letni domačin

Necenzurirano 27.03.2024
Trojica se je v zadnjih dveh mesecih z izsiljevanjem in goljufijami okoristila za najmanj 72.300 evrov. Velenjski policisti so februarja in marca obravnavali več kaznivih dejanj, ki jih je zagrešila trojica mladih malopridnežev. Na grbi imajo goljufije… »

Izsiljevalska tolpa mladim Velenjčanom pobrala najmanj 72 tisoč evrov

Dnevnik 27.03.2024
Izsiljevali so mlade Velenjčane, ki so jim morali izročiti za najmanj 72.300 evrov gotovine in mobilnih telefonov. Policisti so osumljencem zasegli plinsko pištolo, imitacijo pištole, nož in elektrošoker. Velenjski policisti so aretirali trojico, ki… »

Velenjčan in dva Šoštanjčana z grožnjami in izsiljevanjem ogoljufali več ljudi

Savinjsko Šalaške 27.03.2024
Ti so z goljufijami in izsiljevanji, s silo in grožnjami, ki so jih podkrepili z orožjem, od mlajših oseb zahtevali, da so na svoja imena dvigovali kredite, sklepali leasinge, pogodbe in naročnine pri operaterjih mobilne telefonije, z nakupi telefonov… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem