Povezane novice

Ovadili direktorja Stanovanjskega sklada zaradi domnevnega zaračunavanja previsokih neprofitnih najemnin

Dnevnik 27.03.2024
Časnik Delo je danes objavil, da je bila po njegovih informacijah na vrhovno državno tožilstvo vložena kazenska ovadba proti direktorju SSRS Črtomirju Remcu zaradi suma zlorabe uradnega položaja oz. zaračunavanja stroškovne namesto neprofitne… »

»Zakon skladu ne prepoveduje oddajanja stanovanj po stroškovni najemnini«

Mladina 27.03.2024
Ministrstvo za solidarno prihodnost se odziva na domnevno vložitev kazenske ovadbe zoper Črtomirja Remca. Stanovanjski zakon, resolucija o nacionalnem stanovanjskem programu in poslovna politika Stanovanjskega sklada RS (SSRS) 2021-2025 skladu ne… »

Direktor republiškega stanovanjskega sklada osumljen zaračunavanja previsokih najemnin

RTV Slovenija 27.03.2024
Na vrhovnem državnem tožilstvu je bila vložena kazenska ovadba proti direktorju Stanovanjskega sklada RS Črtomirju Remcu, ki je osumljen zlorabe uradnega položaja oz. zaračunavanja stroškovne namesto neprofitne najemnine, poroča časopis Delo. V… »

Kazensko naj bi ovadili direktorja republiškega stanovanjskega sklada

Zurnal24 27.03.2024
Na vrhovno državno tožilstvo je bila vložena kazenska ovadba proti direktorju Stanovanjskega sklada RS Črtomirju Remcu, poroča Delo. Na ovadbo so se odzvali na ministrstvu za solidarno prihodnost. Črtomir Remec je osumljen zlorabe uradnega položaja… »

Državni stanovanjski sklad domnevno izkoriščal stisko ljudi

Delo 27.03.2024
Lokalni skladi zaračunavajo neprofitno najemnino, državni nezakonito stroškovno, ki je precej višja. V nadaljevanju preberite: Na vrhovno državno tožilstvo je bila vložena kazenska ovadba proti Črtomirju Remcu, direktorju Stanovanjskega sklada… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem