Povezane novice

Grd padec pokosil in zlomil van Aerta, ki je izgubljen za klasike

RTV Slovenija 27.03.2024
Dirka skozi Flandrijo je kot priprava na nedeljski spomenik pošteno razredčila vrste favoritov. Obdrgnjeni in potolčeni Wout van Aert je v solzah in z več zlomi končal spomladansko sezono. Že predtem je odstopil Jan Tratnik, ki čuti posledice… »

Skozi Flandrijo najboljši Jorgenson, grd padec zasenčil dirko

Dnevnik 27.03.2024
Ameriški kolesar Matteo Jorgenson (Visma-Lease a Bike) je zmagovalec dirke skozi Flandrijo, ki spada v svetovno serijo. Na trasi od Roeselareja do Waregema (188,7 km) je bil najboljši iz manjše skupine po samostojnem napadu v zadnjih sedmih kilometrih… »

Grd padec Van Aerta, zvezdnika odpeljali z rešilcem

Zurnal24 27.03.2024
Nesreča se je zgodila le nekaj dni pred enim od njegovih glavnih ciljev sezone. Kolesarsko dirko skozi Flandrijo je zaznamoval grd padec okoli 67 km pred koncem preizkušnje. Huje jo je skupil belgijski as Wout van Aert (Visma-Lease a Bike), ki so ga… »

Po številnih zlomih Van Aert že končal spomladanski del sezone

Delo 27.03.2024
Na dirki Dwars Door Vlaanderen, ali dirki preko Flandrije, je v skupinskem padcu grdo pristal na tleh Wout van Aert in končal v reševalnem vozilu. Dirka Dwars Door Vlaanderen (zmagal je Matteo Jorgenson) je za marsikoga generalka za nedeljsko dirko po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem