Povezane novice

Niso je podprli, ampak ona čuti, da ima podporo

Zurnal24 28.03.2024
Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh je po uspešno prestani interpelaciji ocenila, da ima podporo koalicijskih partnerjev. Interpelacijo zoper Stojmenovo Duh je vložila opozicijska SDS. Za njen odhod je glasovalo 31 poslancev, 42… »

Ministrica prestala interpelacijo SDS brez podpore Levice

Dnevnik 28.03.2024
Emilija Stojmenova Duh je v državnem zboru uspešno prestala interpelacijo, ki jo je proti njej zaradi nakupa 13.000 prenosnih računalnikov oziroma nevestnega dela vložila SDS. Za razrešitev ministrice za digitalno preobrazbo je glasovalo 31… »

Emilija Stojmenova Duh bo še naprej ministrica

Delo 28.03.2024
Za njen odhod je glasovalo 31 poslancev, proti 42. Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh je danes v DZ uspešno prestala interpelacijo, ki jo je proti njej vložila SDS. Za njen odhod je glasovalo 31 poslancev, 42 jih je bilo proti. Da… »

Stojmenova Duh ostaja ministrica. Za njen odhod glasovalo 31 poslancev, 42 jih je bilo proti.

RTV Slovenija 28.03.2024
Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh je uspešno prestala glasovanje o nezaupnici, ki je sledilo interpelaciji o njenem delu. Za njen odhod je glasovalo 31 poslancev, 42 jih je bilo proti. Ministrica ostaja na položaju. Vsi navzoči… »

Stojmenova Duh / »Svoje naloge sem vestno opravljala«

Mladina 28.03.2024
Koalicijske poslanske skupine interpelacije o delu ministrice ne bodo podprle. Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh je med današnjo obravnavo interpelacije zavrnila vse očitke o sumu nevestnega, neodgovornega in negospodarnega dela… »

Ministrica: "Sem tujka, migrantka, čefurka in to je za SDS moteče"

Zurnal24 28.03.2024
Poslanci in poslanke obravnavajo interpelacijo ministrice za digitalno preobrazbo Emilije Stojmenove Duh. SDS ministrici Emiliji Stojmenovi Duh očita nevestno in negospodarno delo. Kako bodo glasovali poslanci SDS Anže Logar, Eva Irgl in Dejan Kaloh, ki… »

Stojmenova Duh: Nakup računalniške opreme za tiste, ki jo najbolj potrebujejo, ni nobena afera

Dnevnik 28.03.2024
Ministrica za digitalno preobrazbo Emilija Stojmenova Duh je med današnjo obravnavo interpelacije zavrnila vse očitke o sumu nevestnega, neodgovornega in negospodarnega dela, zavajanja javnosti, neuresničevanja obljub ter opustitve dolžnega ravnanja… »

Kritike z vseh strani, a kaže, da menjave še ne bo

Delo 28.03.2024
Na sporedu celodnevna razprava zaradi 13.000 računalnikov. Epilog pa bolj ali manj že znan. Kljub jasno izraženim kritikam tudi v koaliciji vse kaže, da bo po koncu današnje celodnevne razprave – predvidenih je 11 ur in 40 minut – Emilija… »

Kaj bodo storili Logar, Irgl in Kaloh?

Zurnal24 28.03.2024
DZ zbor bo danes obravnaval interpelacijo ministrice za digitalno preobrazbo Emilije Stojmenove Duh, v kateri ji SDS očita nevestno in negospodarno delo. Ministrica Emilija Stojmenova Duh vse očitke zavrača. SDS z interpelacijo kljub podpori NSi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem