Povezane novice

Foto: Pred hišo, kjer je izginila mala Danka, pridrveli gasilci in reševalci, pod zemljo našli rov

Necenzurirano 28.03.2024
Srbska policija se je v iskanju dvoletne deklice danes osredotočila na okolico hiše, kjer je izginila, in na naselje. Na kraj sta dopoldne prispela tudi dva bagra, malo pred 18. uro pa so do hiše pridrveli gasilci in reševalci na nujni vožnji. Poteka… »

Obsedno stanje v vasi izginotja, starša na policiji

Zurnal24 28.03.2024
Nove informacije v zvezi z izginotjem male deklice Danke iz Srbije. Srbski portal B92 objavlja najnovejše vesti v povezavi z izginutjem dveletne deklice Danke, ki jo na območju Banjskega Polja iščejo že tretji dan. Policisti bodo opravili strokovni… »

2-LETNA DEKLICA ŽE TRETJI DAN POGREŠANA: Policija obveščena šele eno uro in pol zatem, ko je izginila (FOTO, VIDEO)

Regional 28.03.2024
Na območju vasi Banjsko polje, blizu mesta Bor v Srbiji, danes poteka tretji dan preiskave zaradi izginotja 2-letne deklice Danke Ilić. Malčice še vedno niso našli. Njena mama naj bi obvestila policijo šele eno uro in pol zatem, ko je deklica… »

V Srbiji že tretji dan iščejo pogrešano dveletno deklico

RTV Slovenija 28.03.2024
Iskanje dveletne deklice Danke Ilić, ki je izginila v torek v naselju Banjsko Polje v vzhodni Srbiji, se nadaljuje tretji dan. Po 27 urah iskanja je srbsko notranje ministrstvo sporočilo, da se preiskovanje terena v naselju Banjsko Polje in Brestovačka… »

Dveletna deklica še vedno pogrešana: "Bojimo se, da so jo ugrabili"

Zurnal24 28.03.2024
Iskalna akcija za dveletno deklico še ni obrodila sadov. Policijska preiskava se trenutno osredotoča na tri pomembne elemente. Za dveletno deklico Danko Ilić se je izgubila vsaka sled. V torek okoli 13. ure je deklica z bratom in mamo igrala na prostem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem