Povezane novice

Hekerski napad na spletno stran policije. V četrtek napad na spletni portal RTV Slovenija.

RTV Slovenija 29.03.2024
Hekerji so okoli 19. ure napadli spletno stran policije, ki je bila krajši čas nedostopna. S policije so sporočili, da varovani podatki niso bili ogroženi. V četrtek je bilo tarča hekerjev tudi spletno mesto rtvslo.si. Kot so sporočili z Generalne… »

Kibernetski napadi na spletne strani slovenskih ustanov tudi danes

Delo 29.03.2024
Tarče napada so bile spletne strani policije, Telekoma Slovenije, časnika Delo, Letališča Ljubljana, Krke, državne uprave gov.si in HSE. Kibernetski napadi na spletne strani državnih organov in ustanov so danes nadaljevali. Popoldne je bila tarča… »

Hekerji nadaljujejo z napadi na slovenske strani

Zurnal24 29.03.2024
Kibernetski napadi na spletne strani slovenskih ustanov so se nadaljevali tudi v petek. Popoldne je bila tarča kibernetskega napada tudi spletna stran policije, zaradi česar je bila krajši čas nedostopna. Policija zagotavlja, da varovani podatki niso… »

Nova tarča hekerjev: Policija

Dnevnik 29.03.2024
Po tem ko so hekerji v zadnjih dneh napadli spletno stran predsednice države in nato še nekaj drugih spletni strani, je bilo danes zvečer nekaj časa onemogočeno delovanje spletne strani policija.si. V zadnjih dneh so hekerski napadi ohromili… »

Nov spletni napad, tokrat na RTV Slovenija: ''Dogodki so politično motivirani.''

Dnevnik 29.03.2024
V Uradu vlade za informacijsko varnost menijo, da so takšni dogodki politično motivirani. Na RTV Slovenija so včeraj v poznih popoldanskih urah zaznali napad na spletno stran. Spletno mesto je po polnoči spet delovalo. Na RTV Slovenija so pojasnili… »

PO MUSARJEVI NAPADALCI ONEMOGOČILI ŠE RTV SLOVENIJA: "Z veliko verjetnostjo lahko trdimo, da so dogodki zadnjih dni…

Regional 29.03.2024
Na RTV Slovenija so v četrtek v poznih popoldanskih urah zaznali t. i. DDoS napad na spletno stran rtvslo.si. Spletno mesto je po polnoči spet delovalo, saj so hitro zaščitili sisteme in uspešno preprečili morebitno večjo škodo. V Uradu vlade za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem