Povezane novice

S Cipra proti Gazi pluje konvoj treh ladij s 400 tonami hrane

RTV Slovenija 30.03.2024
V stampedu in streljanju med razdeljevanjem humanitarne pomoči v mestu Gaza je bilo pred zoro ubitih pet ljudi, 30 pa ranjenih. Iz pristanišča na Cipru so izplule tri ladje s 400 tonami hrane za Gazo. Po podatkih Rdečega polmeseca so bili v streljanju… »

S Cipra proti Gazi odplula druga ladja s humanitarno pomočjo

Delo 30.03.2024
Ladja je bila v Larnaki več kot teden dni pripravljena na izplutje, vendar do danes to ni bilo mogoče zaradi močnega vetra in valovanja. Iz pristanišča v Larnaki na Cipru je proti območju Gaze danes izplula druga ladja s humanitarno pomočjo… »

V Gazi znova smrtne žrtve pri razdeljevanju humanitarne pomoči

Delo 30.03.2024
Na videoposnetkih je po poročanju AFP videti tovornjake slišati streljanje pa tudi krike in ropot tovornjakov, ki se skušajo prebiti naprej. V stampedu in streljanju med razdeljevanjem humanitarne pomoči v mestu Gaza je bilo danes pred zoro ubitih pet… »

ZDA nadaljuje z dobavo orožja Izraelu, nove smrtne žrtve med razdeljevanjem pomoči v Gazi

Dnevnik 30.03.2024
V stampedu in streljanju med razdeljevanjem humanitarne pomoči v mestu Gaza je bilo danes pred zoro ubitih pet ljudi, 30 pa ranjenih, je sporočil palestinski Rdeči polmesec, medtem ko več kot dvema milijonoma ljudi v palestinski enklavi grozi lakota… »

KLJUB ZASKRBLJENOSTI ŠE NAPREJ DOBAVLJAJO OROŽJE: Izrael bo od ZDA prejel več milijard vrednih bomb in bojnih letal

Regional 30.03.2024
ZDA kljub zaskrbljenosti zaradi načrtov Izraela o kopenski ofenzivi na mesto Rafa v Gazi, kamor se je zateklo več kot 1,5 milijona razseljenih Palestincev, še naprej dobavljajo orožje izraelski vojski v vrednosti več milijard dolarjev, je v petek… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem