Povezane novice

Velika noč v Domžalah

Domžalec 31.03.2024
Kristjani danes praznujemo svoj največji praznik – Veliko noč, s katero se spominjamo Jezusovega vstajenja od mrtvih, s katerim je premagal smrt, vsem ljudem pa s tem odprl možnost, da so po smrti deležni večnega življenja. Tudi zato je vzdušje… »

Zore: Odložimo dela teme in oblecimo orožje svetlobe

RTV Slovenija 31.03.2024
Ljubljanski nadškof Stanislav Zore je v pridigi na vstajenjski maši dejal, da praznik Jezusovega vstajenja nikakor in na noben način ni samoumeven. Novomeški škof Andrej Saje pa je poudaril, da je velika noč praznik resničnega življenja. Kristjani… »

Nadškof Zore: Praznik Jezusovega vstajenja ni samoumeven

Delo 31.03.2024
Iz kristjanovih oči bi moralo vedno sijati obzorje večnosti, obzorje življenja. In današnji svet potrebuje oboje, upanje in življenje. Ob največjem krščanskem prazniku, veliki noči, so škofje danes darovali vstajenjske maše. Ljubljanski… »

Nadškof Zore: Praznik Jezusovega vstajenja ni samoumeven

Dnevnik 31.03.2024
Ob največjem krščanskem prazniku, veliki noči, so škofje danes darovali vstajenjske maše. Ljubljanski nadškof Stanislav Zore je v pridigi dejal, da praznik Jezusovega vstajenja nikakor in na noben način ni samoumeven. Novomeški škof Andrej Saje… »

Kristjani obeležujejo največji krščanski praznik veliko noč

Dnevnik 31.03.2024
Kristjani danes praznujejo svoj največji praznik – veliko noč, s katero se spominjajo Jezusovega vstajenja od mrtvih. Slednjega bodo naznanile dopoldanske velikonočne maše, ki pomenijo vrhunec velikonočnega praznovanja. Slovenski škofje bodo maše… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem