Povezane novice

V Robanovem kotu je vrtinčast veter podiral drevesa

RTV Slovenija 01.04.2024
Močen veter je v Zgornji Savinjski dolini povzročil kar nekaj težav. Več ur je bila zaprta cesta med Ljubnim ob Savinji in Lučami, v Robanovem kotu pa je vrtinčast veter podiral drevesa. Arso je oranžno opozorilo za SV države zvečer spremenil v… »

Foto: Zaradi padavin povečana nevarnost zemeljskih plazov, veter že povzroča težave

Necenzurirano 01.04.2024
Danes popoldne je dež od zahoda zajel vso Slovenijo. Vetrovno bo. Jutri bo spremenljivo s posameznimi plohami in nevihtami. Danes je zaradi napovedanih povečanih količin padavin in namočenosti tal povečana nevarnost za nastanek zemeljskih plazov in… »

Izdano opozorilo: Dež tudi ponoči

Zurnal24 01.04.2024
Padavine bodo zajele vso Slovenijo. Po prehodu hladne fronte bo zapihal severozahodnik. Po zadnjih napovedih vremenoslovcev se bodo zvečer padavine širile proti vzhodu. Vmes lahko nastane kakšna nevihta. Po prehodu hladne fronte bo zapihal… »

Vreme: Padavine bodo zajele vso Slovenijo in proti jutru ponehale

Dnevnik 01.04.2024
Zvečer se bodo padavine širile proti vzhodu. Vmes lahko nastane kakšna nevihta. Po prehodu hladne fronte bo zapihal severozahodnik. Ponoči bo še nastalo nekaj ploh. Zjutraj bodo padavine ponehale. Jasnilo se bo. Jutranje temperature bodo od 4 do 9, v… »

Arso zaradi vetra za naše kraje izdal rumeno opozorilo

Domžalec 01.04.2024
Danes so razmere v Sloveniji pestre, saj se je na območju celotne države pojavilo več vremenskih pojavov, ki zahtevajo pozornost in previdnost. Arso je za SV del Slovenije izdal oranžno opozorilo zaradi močnega vetra. Veter, ki piha s hitrostjo do 70… »

Za severovzhod izdano oranžno opozorilo zaradi močnega vetra; ozračje je polno puščavskega prahu

Dnevnik 01.04.2024
Agencija RS za okolje (Arso) je za severovzhod države stopnjo vremenskega opozorila zaradi močnega vetra zvišala iz rumene v oranžno. Veter lahko v sunkih preseže 70 kilometrov na uro. Za ostale dele države ostaja izdano rumeno opozorilo zaradi… »

Zaradi močnega vetra na jugovzhodu oranžno vremensko opozorilo

Delo 01.04.2024
Močan jugozahodnik lahko v sunkih preseže 70 kilometrov na uro, na izpostavljenih območjih možni vetrolomi. Agencija RS za okolje (Arso) je za severovzhod države stopnjo vremenskega opozorila zaradi močnega vetra zvišala iz rumene v oranžno… »

Poziv prebivalcem: Bodite pozorni na dogajanje

Zurnal24 01.04.2024
Zaradi napovedanih povečanih količin padavin in namočenosti tal povečana nevarnost za nastanek zemeljskih plazov in reaktivacijo zemeljskih plazov, opozarja Geološki zavod Slovenije. Zaradi vetra izdano oranžno opozorilo. Agencija RS za okolje je za… »

Novice dneva »

KFC v prostoru brez uporabnega dovoljenja

Dnevnik pred 5 uramiše 1 povezana

Psi in mačke na poletnih počitnicah

Dnevnik pred 30 minutami

Delovali so kot tank

Dnevnik pred 4 urami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem