Povezane novice

#foto Avstrijska policija: Iščemo ti dve ženski. Svojci pravijo, da je na posnetku verjetno Danka

Dnevnik 03.04.2024
Dunajska policija je objavila dve novi fotografiji deklice, ki bi lahko bila pogrešana Danka Ilić. Policija v sporočilu za javnost navaja, da so si svojci pogrešane ogledali posnetek, ki je nastal na postaji na Dunaju, in domnevajo, da bi lahko šlo… »

Foto in Video: Dunajska policija v povezavi z izginotjem male Danke išče ti dve sumljivi ženski

Necenzurirano 03.04.2024
Preiskavo suma ugrabitve dveletne Danke iz Bora v Srbiji so prevzeli dunajski kriminalisti. Dveletno deklico Danko Ilić, ki je 26. marca izginila pri Boru v Srbiji, so "zelo verjetno" opazili na Dunaju. Kot je v torek potrdila tamkajšnja policija, je… »

Na fotografiji z Dunaja po mnenju družine "zelo verjetno" pogrešana dveletna srbska deklica Danka

RTV Slovenija 03.04.2024
Avstrijska policija je sporočila, da je družina pogrešane srbske dveletne deklice Danke Ilić dejala, da je posnetku z Dunaja, objavljenem konec tedna, "zelo verjetno" Danka. Iskalna akcija se v Srbiji medtem nadaljuje že deveti dan. Objavljene so še… »

IZGINOTJE 2-LETNE MALČICE V SRBIJI VSE BOLJ MISTERIOZNO: To sta ženski, ki ju išče avstrijska policija (FOTO, VIDEO)

Regional 03.04.2024
Kot smo danes že poročali, poteka deveti dan iskalne akcije za še ne dveletno malčico Danko Ilić, ki je prejšnji teden izginila na vzhodu Srbije. Zgodba dobiva nove razsežnosti, v preiskavo se je vključila avstrijska policija in Interpol. Danes… »

Deklica Danka: v iskanje se je vključila tudi slovenska policija

Dnevnik 03.04.2024
Slovenska policija je danes izdala obvestilo o pogrešani dveletni deklici Danki Ilić. Ker o Danki za zdaj še ni nobenih sledi, slovenska policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o njej, njenem morebitnem nahajanju ali okoliščinah izginotja, naj… »

DEVETI DAN PREISKAVE OD IZGINOTJA ŠE NE DVELETNE DANKE ILIĆ: Dunajska policija opravila analizo posnetka (VIDEO)

Regional 03.04.2024
V iskanje Danke Ilić, ki bo junija dopolnila dve leti in je pogrešana od prejšnjega torka, je poleg srbske policije vključena tudi dunajska kriminalistična policija in Interpol. Avstrijska policija je opravila analizo videoposnetka, ki ga je naredil… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem