Povezane novice

V iskanje trupla male Danke vključili znanega reševalnega psa Zigija, ki se je šolal tudi v Sloveniji

Necenzurirano 04.04.2024
Zigi je 9 let star belgijski ovčar, izurjen in usposobljen za iskanje in reševanje ljudi izpod ruševin. Sodeloval je v več reševalnih akcijah in več mednarodnih vajah, tudi v Sloveniji. Na pomoč srbskim preiskovalcem pri iskanju trupla malde Danke… »

Srbija: Komunalna delavca deklico povozila z avtom in vrgla na deponijo

Dnevnik 04.04.2024
Po poročanju srbskih medijev je predsednik na seji vlade ogorčen dejal: »S kakšnimi pošastmi živimo!« »Imam slabo novico o otroku, o naši Danki iz Bora. Policija je aretirala dva človeka, ki sta ubila malo Danko, in kolikor razumem, sta oba… »

Moška, osumljena uboja dveletne Danke Ilić, priznala krivdo, truplo še iščejo

RTV Slovenija 04.04.2024
V Srbiji so aretirali moška, ki sta priznala, da sta z vozilom pred desetimi dnevi zbila dveletno deklico Danko Ilić. Srbska policija išče truplo deklice, ki naj bi ga storilca odvrgla na divjem odlagališču. "Policija je aretirala moška, ki sta… »

Srbski minister: Iskanje trupla deklice se nadaljuje

Delo 04.04.2024
Dveletno deklico je zbil avto, njeno truplo so nato odvrgli na deponijo. Kriminalisti iz Bora so prijeli delavca Javnega komunalnega podjetja Vodovod Bor, 50-letnega S. J. iz vasi Luka in 50-letnega D. D. iz vasi Zlot, ki sta osumljena odgovornosti za… »

Grozljivo: To naj bi se zgodilo z malo Danko

Zurnal24 04.04.2024
Na dan prihajajo podrobnosti dogajanja usodnega dne, ko je umrla deklica Danka. Srbska policija je potrdila, da je dveletna deklica Danka Ilić, ki so jo deset dni neuspešno iskali, mrtva. Policija je pridržala dva 50-letna moška, delavca javnega… »

SVET ŽALUJE: Znano je, da je 2-letna deklica Danka Ilić umrla

Gorenjski utrip 04.04.2024
Srbsko ministrstvo za notranje zadeve je potrdilo, da so zaradi suma, da sta ubila dveletno deklico Danko Ilić iz Banjskega polja blizu srbskega mesta Bor, pridržali dva 50-letnika iz Bora. Po navedbah ministrstva sta osumljenca priznala krivdo… »

Ženska z Dunaja: "Na sliki ni Danka. Živim v peklu!"

Zurnal24 04.04.2024
Po tem, ko naj bi na Dunaju videli pogrešano srbsko deklico Danko, so se avstrijski mediji dokopali do identitete ženske z Dunaja, ki je na slikah, na katerih naj bi bila pogrešana deklica. Avstrijski portal Kosmo poroča, da so njihovi novinarji… »

HUDA TRAGEDIJA: 2-letna Danka Ilić mrtva

Goriški portal 04.04.2024
PODOBNI ČLANKI PRIKAŽI VEČ ČLANKOV TEGA AVTORJA ANKETA NOVA GORICA OD TU IN TAM. Srbsko ministrstvo za notranje zadeve je potrdilo, da so zaradi suma, da sta ubila dveletno deklico Danko Ilić iz Banjskega polja blizu srbskega mesta Bor, pridržali… »

Preobrat v Avstriji v iskanju pogrešane srbske deklice Danke, preživljala je »pekel«

Necenzurirano 04.04.2024
Avstrijska policija, ki je v povezavi z iskanjem pogrešane srbske deklice Danke še včeraj iskala odrasli ženski z razvpitih posnetkov, je danes obrnila ploščo. Deklica s posnetkov v resnici ni pogrešana dveletnica, o tem ni več dvoma. Dveletna… »

DESETI DAN PO IZGINOTJU MALČICE DANKE ILIĆ POVSEM BREZ SLEDI? Razrešen misterij dveh žensk z Dunaja (FOTO)

Regional 04.04.2024
Praktično je nemogoče, da bi malčica, ki bo junija letos dopolnila dve leti, enostavno odtavala s kraja in izginila. Kaj se je zgodilo, pa še po desetih dnevih preiskave, v katero je poleg srbske vključena tudi avstrijska policija in Interpol, ostaja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem