Povezane novice

Izraelska vojska trdi, da je v napadu zamenjala humanitarnega delavca za borca Hamasa

RTV Slovenija 05.04.2024
Izraelska vojska je napadla humanitarne delavce nevladne organizacije World Central Kitchen (WCK) v Gazi, ker je enega od njih zamenjala za pripadnika Hamasa, je po preiskavi incidenta sporočila izraelska vojska, ki je odpustila dva častnika… »

Izraelska vojska priznala: Humanitarca smo zamenjali za borca Hamasa

Necenzurirano 05.04.2024
Izraelska vojska je v primeru napada na humanitarni konvoj, v katerem je umrlo sedem pripadnikov humanitarne organizacije, priznala napako in odpustila dva časnika. Ali bo za dejanje odgovarjal še kdo višje na verigi odločanja, pa bo pokazal čas… »

Izraelci humanitarce zamešali s Hamasom

Delo 05.04.2024
Izraelska vojska je odpustila dva častnika enote, vpletene v napad. Izraelska vojska je napadla humanitarne delavce ameriške nevladne organizacije World Central Kitchen (WCK) v Gazi, ker je enega od njih zamešala za borca palestinskega islamističnega… »

Rezultati preiskave: Izraelska vojska je humanitarne delavce zamešala za Hamas

Dnevnik 05.04.2024
Izraelska vojska je zaključila preiskavo ponedeljkovega zračnega napada na humanitarne delavce ameriške nevladne organizacije World Central Kitchen (WCK) v Gazi, v katerem je umrlo sedem ljudi. Sporočili so, da so izsledki pokazali, da je vojska enega… »

Izrael napovedal odprtje novih poti za dostavo pomoči v Gazo

Mladina 05.04.2024
Med drugim bodo v ta namen začasno odprli mejni prehod Erez na severu enklave in povečali količine pomoči iz Jordanije. Izrael je danes napovedall odprtje novih poti za dostavo humanitarne pomoči v Gazo. Med drugim bodo v ta namen začasno odprli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem