Povezane novice

Gregoire do prve zmage med elito, Landa z zlomljeno ključnico

RTV Slovenija 05.04.2024
Po kaotičnem četrtku tudi na 5. etapi Baskije ni šlo brez padcev. Skupil jo je Mikel Landa. Etapo od Vitorie-Gasteiza do Amorebiete-Etxana je odločil sprint skupine 34 kolesarjev, najmočnejši je bil Romain Gregoire, kar je njegov prvenec med elito… »

Jonas Vingegaard proti Touru s sindromom Petre Majdič

Delo 05.04.2024
Primož Roglič jo je odnesel zelo dobro, pravi dr. Matjaž Turel, ki bo del slovenske zdravniške ekipe v olimpijskem Parizu. V nadaljevanju preberite: Kakšne posledice bo imel množični padec kolesarjev v 4. etapi dirke po Baskiji, v katerega je bil… »

V peti etapi Baskije nov hud padec, skupil jo je še en zvezdnik

Zurnal24 05.04.2024
Gregoire do prve zmage med elito. Francoz Romain Gregoire je zmagovalec pete etape dirke po Baskiji. Kolesar ekipe Groupama-FDJ je imel na cilju 176 kilometrov dolge etape od Vitoria-Gasteiza do Morebieta-Etxana v sprintu večje ubežne skupine več moči… »

V Baskiji spet padec, skupil jo je še en zvezdnik

Delo 05.04.2024
Francoz Romain Gregoire je zmagovalec pete etape dirke po Baskiji, kjer ni več glavnih favoritov, tudi Primoža Rogliča, Jonasa Vingegaarda in Remca Evenepoela. Francoz Romain Gregoire je zmagovalec pete etape dirke po Baskiji. Kolesar ekipe… »

Padci so morda tudi posledica kolutnih zavor

RTV Slovenija 05.04.2024
Četrtkova drama na Dirki po Baskiji je v trenutku odrezala tri favorite, pri čemer jo je Roglič še dobro odnesel, medtem ko bosta Vingegaard in Evenepoel potrebovala dva meseca za normalno vrnitev na kolo, tako da je njuna udeležba na Touru… »

Z Jonasom je dosti huje, kot so sprva mislili

Zurnal24 05.04.2024
Vingegaardu so v bolnišnici ugotovili tudi hudo poškodbo pljuč. Dvakratni zmagovalec dirke po Franciji Jonas Vingegaard si je med grozljivim padcem kolesarjev na dirki po Baskiji poškodoval tudi pljuča, so sporočili iz nizozemske ekipe Visma-Lease a… »

Roglič se počuti dobro in odhaja domov

RTV Slovenija 05.04.2024
Primož Roglič se počuti dobro, je povedal športni direktor BORE Hansgroheja Patxi Vila in izrazil upanje, da se bodo odrgnine, ki jih je staknil na zadnjih dveh etapah Dirke po Baskiji, hitro zacelile. Četrtkovo etapo je zaznamoval grd množični… »

Noro razkritje! Jonas že pred meseci opozoril na nevarnost ravno tega spusta!

Zurnal24 05.04.2024
Jonas Vingegaard naj bi že pred pol leta opozoril na nevarnost spusta, ki je na dirki po Baskiji terjal toliko žrtev. A organizatorji niso storili ničesar. Danski kolesarski šampion Jonas Vingegaard je bil eden izmed kolesarjev, ki so jo najhuje… »

HUDE POŠKODBE KOLESARJEV PO MNOŽIČNEM PADCU: Avstralec Vine s tremi zlomi na hrbtenici, Roglič z odrgninami (FOTO, VIDEO)

Regional 05.04.2024
Slovenski vrhunski profesionalni kolesar Primož Roglič iz nemške ekipe Bora-hansgrohe se je očitno le lažje poškodoval v grozljivem množičnem padcu na dirki po Baskiji. Kot so v četrtek pozno zvečer sporočili iz njegove ekipe, Slovenec ni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem