Povezane novice

Načelnik kriminalistične policije: Danka naj ne bi umrla ob trku z vozilom, ampak zaradi davljenja

RTV Slovenija 05.04.2024
Načelnik srbske kriminalistične policije Ninoslav Cmolić je v jutranji televizijski oddaji razkril podrobnosti iz preiskave o smrti Danke. Danka naj ne bi umrla ob trku z vozilom, ampak naj bi jo eden od osumljenih zadavil. Njeno truplo še vedno… »

Še vedno iščejo truplo deklice Danke, po trčenju je bila še živa

Dnevnik 05.04.2024
Srbski preiskovalci še vedno iščejo truplo deset dni pogrešane dveletne Danke Ilić, ki naj bi bila po trčenju še živa. Zato ne čudi, da policija preiskuje sum umora. Tudi danes v okolici Bora v Srbiji še vedno iščejo truplo male Danke Ilić… »

MALA DANKA SE JE V PRTLJAŽNIKU PREBUDILA: Prvi mož srbskih kriminalistov razkril grozljive podrobnosti uboja 2-letne malčice…

Regional 05.04.2024
Potem, ko je srbska policija prišla do osumljencev za uboj še ne dveletne Danke Ilić, ki je bila pogrešana od 26. marca, vznemirjenje javnosti ne pojenja. Preiskava še ni zaključena, saj še vedno niso našli trupelca, ki naj bi ga osumljenca… »

Dankinega trupla ne najdejo, srhljive besede enega od osumljenih

Zurnal24 05.04.2024
Iskanje trupla srbske deklice Danke še vedno poteka. Na dan so prišle srhljive podrobnosti umora. Osumljenca v primeru izginotja in domnevnega umora male deklice Danke Ilić iz srbskega Banjskega Polja - Srđan Janković in Dejan Dragijević, sta… »

Vodja policijske uprave: Danka se je v avtu zbudila, eden od osumljencev jo je zadavil

Necenzurirano 05.04.2024
Desetdnevno mednarodno iskanje deklice Danke Ilić se je končalo z novico o njeni smrti. Srbski predsednik Aleksandar Vučić je na včerajšnji izredni seji vlade sporočil, da je bila ubita. Zdaj pa intenzivno iščejo njeno truplo. Podrobnosti… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem