Povezane novice

Bolnik med potjo umrl, zanj je skrbel pijani zdravnik

Zurnal24 05.04.2024
Gre za mladega, komaj 34-letnega zdravnika Slovenca. Na okrožnem sodišču v Beljaku bo prihodnji teden potekalo sojenje 34-letnemu zdravniku iz Slovenije, ki je bil pred letom dni vinjen med prevozom bolnika iz Hrvaške v München, bolnik pa je umrl… »

V Avstriji bodo sodili slovenskemu zdravniku, ki je v reševalnem vozilu pijan spremljal bolnika

RTV Slovenija 05.04.2024
Med urgentnim prevozom z reševalnim vozilom iz Hrvaške v München pred letom dni je bolnika spremljal slovenski zdravnik. Bolnik je med prevozom umrl, pri zdravniku pa so odkrili, da je imel v krvi 2,2 promila alkohola, zato mu bodo sodili prihodnji… »

Bolnik umrl na poti iz Hrvaške v München, slovenski zdravnik vinjen

Dnevnik 05.04.2024
Na okrožnem sodišču v Beljaku bo prihodnji teden potekalo sojenje 34-letnemu zdravniku iz Slovenije, ki je bil pred letom dni vinjen med prevozom bolnika iz Hrvaške v München, bolnik pa je umrl. Zdravnik naj bi bolnika po poslabšanju stanja… »

Bolnik umrl med prevozom pod nadzorom pijanega zdravnika

Delo 05.04.2024
Zdravnik, ki je imel v krvi 2,2 promila alkohola, naj bi intubacijsko cevko namesto v bolnikov sapnik vstavil v požiralnik. Na okrožnem sodišču v Beljaku bo prihodnji teden potekalo sojenje 34-letnemu zdravniku iz Slovenije, ki je bil pred letom dni… »

Pacient pred očmi pijanega slovenskega zdravnika umrl na nujni vožnji

Necenzurirano 05.04.2024
Med sanitetnim prevozom iz Hrvaške v nemški München je moškemu nenadoma postalo slabo; 34-letni slovenski zdravnik, ki je spremljal pacienta, pa mu je intubacijsko cevko vstavil v požiralnik, namesto v sapnik. Grozi mu do tri mesece zapora. Med… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem