Povezane novice

Dallas ostal brez pomoči tretje ekipe Vzhoda

Zurnal24 07.04.2024
Denver po visoki zmagi nad Atlanto na vrhu zahodne konference NBA, Lakers se s četrto zaporedno zmago približali Dallasu našega Dončića. Košarkarji Denver Nuggets so ponoči v severnoameriški ligi NBA na domačem parketu visoko ugnali Atlanta Hawks… »

#video Denver po visoki zmagi nad Atlanto na vrh zahodne konference NBA

Dnevnik 07.04.2024
Košarkarji Denver Nuggets so ponoči v ligi NBA na domačem parketu visoko ugnali Atlanta Hawks s 142:110. Za Denver je to 54. zmaga v sezoni, ob 24 porazih pa so zlata zrna zdaj najboljša ekipa lige v zahodni konferenci. Četrtič zapovrstjo so slavili… »

LeBron James in Anthony Davis sta ogrela motorja pred končnico

Delo 07.04.2024
Košarkarji Los Angeles Lakers so gladko, s 116:97 odpravili Cleveland Cavaliers in se končno zavihteli na osmo mesto v zahodni konferenci. Na zadnjih desetih tekmah so Los Angeles Lakers zbrali devet zmag in le en poraz, a so vseeno čakali do sobotnega… »

Lakersi s četrto zaporedno zmago napredovali na osmo mesto Zahoda

RTV Slovenija 07.04.2024
Lakersi so s 116:97 premagali košarkarje Clevelanda, kar je bila njihova četrta zaporedna in deveta zmaga na zadnjih desetih tekmah. S tem so tudi pridobili mesto na lestvici in so zdaj osmi v Zahodni konferenci. Jezerniki so prehiteli Sacramento. Zdaj… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem