Povezane novice

Srbski Blic: To je brat osumljenega za umor Danke povedal pred svojo smrtjo

Zurnal24 07.04.2024
V Srbiji še vedno iščejo truplo dveletne deklice Danke Ilić. 40-letni D. D., brat osumljenega za umor dveletne deklice Danke Ilić, ki je umrl v priporu na policijski postaji, je priznal, da se je bratu pomagal znebiti trupla deklice, poroča srbski… »

RAZKRIT VZROK SMRTI BRATA DANKINEGA MORILCA: Umrl je med pridržanjem

Regional 07.04.2024
Na policijski upravi v Boru na vzhodu Srbije je davi umrl brat enega od osumljencev za umor dveletne deklice Danke Ilić, za katerega je policija v soboto odredila 48-urno pridržanje zaradi suma pomoči pri skrivanju dekličinega trupla, je sporočilo… »

To se je zgodilo z osumljencem v primeru izginotja deklice Danke

Zurnal24 07.04.2024
Danes se nadaljuje iskanje trupla dveletne deklice Danke. Na policijski upravi v Boru na vzhodu Srbije je davi umrl brat enega od osumljencev za umor dveletne deklice Danke Ilić, za katerega je policija včraj odredila 48-urno pridržanje zaradi suma… »

V priporu čez noč umrl brat osumljenega morilca Danke Ilić

Necenzurirano 07.04.2024
Dalibor Dragijević, brat umora deklice osumljenega Dejana Dragijevića, ki je bil včeraj pridržan zaradi suma pomoči pri kaznivem dejanju, je umrl v priporu na PU Bor, poroča medij Telegraf. Vse kaže, da je umrl zaradi srčnega infarkta. V zgodnjih… »

Srbija: Med pridržanjem umrl brat enega od osumljencev za umor dveletne deklice

RTV Slovenija 07.04.2024
Na policijski upravi v Boru na vzhodu Srbije je zjutraj umrl brat enega od osumljencev za umor dveletne deklice Danke Ilić, za katerega je policija v soboto odredila 48-urno pridržanje, je sporočilo srbsko notranje ministrstvo. Pripor so mu odredili… »

Med pridržanjem umrl brat osumljenega za smrt Danke, njeno truplo še iščejo

Delo 07.04.2024
Zanj je policija v soboto odredila 48-urno pridržanje zaradi suma pomoči pri skrivanju dekličinega tupla. Na policijski upravi v Boru na vzhodu Srbije je davi umrl brat enega od osumljencev za umor dveletne deklice Danke Ilić, za katerega je policija… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem