Povezane novice

Najzgodnejša "tridesetica" v zgodovini merjenj – v Osilnici izmerili natančno 30 stopinj Celzija

RTV Slovenija 07.04.2024
V Osilnici se je temperatura povzpela do 30 stopinj Celzija, s čimer je padel nov rekord, saj ni bilo še nikoli tako zgodaj spomladi v Sloveniji izmerjenih 30 stopinj Celzija. Kot so sporočili z Agencije Republike Slovenije za okolje (Arso), je "padla"… »

Rekordno tudi v Avstriji in Nemčiji

Zurnal24 07.04.2024
Najzgodnejši vročinski dan tudi severneje od nas. Tudi v Avstriji in Nemčiji so ponekod prvič letos izmerili 30 stopinj Celzija ali več, kar je navedbah vremenoslovcev mejnik za vročino. V Avstriji so danes prvi vroč dan izmerili v kraju Bruck an… »

PRVIČ V ZGODOVINI MERJENJ PRI NAS: Tako zgodaj še nismo izmerili 30 stopinj!

Regional 07.04.2024
Agencija RS za okolje (Arso) je danes na merilni postaji v Osilnici izmerila 30 stopinj Celzija. "To je najzgodnejša tridesetica v zgodovini merjenj v Sloveniji," so na omrežju X zapisali v Arsu. Najzgodnejša tridesetica Izmerili smo prvo tridesetico v… »

Najbolj zgodaj doslej izmerili 30 stopinj Celzija

Dnevnik 07.04.2024
Agencija RS za okolje (Arso) je danes na merilni postaji v Osilnici izmerila 30 stopinj Celzija. »To je najzgodnejša tridesetica v zgodovini merjenj v Sloveniji,« so na omrežju X zapisali v Arsu. V Osilnici so popoldan po navedbah Arsa namerili 30… »

Srednjeročna napoved: Pozor, še vedno smo v obdobju, ko lahko pride do pozebe

Zurnal24 07.04.2024
Danes smo v Sloveniji zabeležili temperaturni rekord. Agencija za okolje RS je objavila, da smo danes izmerili prvo tridesetico v letošnjem koledarskem letu. 30 stopinj Celzija je bilo doseženih v Osilnici. Do zdaj je rekord znašal 29,7 stopinje. Čez… »

Najbolj zgodaj doslej v Sloveniji izmerili 30 stopinj Celzija

Delo 07.04.2024
Agencija RS za okolje je danes na merilni postaji v Osilnici izmerila 30 stopinj Celzija. Agencija RS za okolje (Arso) je danes na merilni postaji v Osilnici izmerila 30 stopinj Celzija. »To je najzgodnejša tridesetica v zgodovini merjenj v Sloveniji,«… »

Vreme: Večinoma sončno

Dnevnik 07.04.2024
Danes bo večinoma sončno. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 29, ob morju okoli 21 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V ponedeljek bo pretežno jasno. Pihal bo jugozahodni veter. Najnižje jutranje… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem