Povezane novice

HAMAS ZAVRNIL NAVEDBE GLEDE POGAJANJ: Sporočil je, da ni bil dosežen nikakršen napredek

Regional 08.04.2024
Na pogajanjih o prekinitvi ognja v Gazi, ki potekajo v Kairu, je bil pri več spornih točkah dosežen bistven napredek, danes poroča egiptovski medij Al Kahera, ki se sklicuje na visoke vire pri egiptovskih oblasteh. Predstavnik Hamasa je medtem… »

Hamas zavrnil predlog premirja v Gazi, Izrael določil datum napada na Rafo

RTV Slovenija 08.04.2024
Palestinsko gibanje Hamas je zavrnilo zadnji izraelski predlog za premirje v Gazi, medtem ko je izraelski premier Benjamin Netanjahu sporočil, da so določili datum za ofenzivo na Rafo, ki je še zadnje zatočišče za razseljene Palestince v enklavi. V… »

Palestinci se vračajo, izraelska vojska se umika

Mladina 08.04.2024
Umik vojakov sicer ne pomeni konca vojne v Gazi, temveč je le del priprav na prihodnje misije vojskeTo je treba prenehati takoj! Z grozoto opazujemo in v najmočnejšem smislu obsojamo genocidna dejanja Izraela. Piše Jan Vajgl, komentar. Več tisoč… »

Foto in video: Izrael z juga Gaze umaknil večino svojih sil, sta strani bliže premirju?

Necenzurirano 08.04.2024
V egiptovskem Kairu naj bi v pogajanjih za premirje v Gazi vendarle prišlo do določenega napredka. Predstavniki Hamasa so to pozneje sicer zanikali. Kot je danes zjutraj poročala egiptovska televizija Al Kahera, ki se opira na vire znotraj egiptovskih… »

Palestinci se ob umikanju izraelske vojske vračajo v Han Junis

Delo 08.04.2024
Na pogajanjih o prekinitvi ognja v Gazi je menda pri več spornih točkah dosežen bistven napredek. Več tisoč razseljenih Palestincev se je danes vrnilo na svoje domove v mestu Han Junis na jugu Gaze, potem ko so se izraelske sile v nedeljo začele… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem