Povezane novice

Ženo zvabil na kraj, kjer jo je z nožem čakala in umorila ljubica

Delo 08.04.2024
Mož pogrešane je policistom predložil celo poslovilno pismo, ki pa ga je napisala kar sostorilka. Možakar, star 37-let, ki je policiji prijavil izginotje svoje žene, ki so jo kasneje našli mrtvo, je v priporu. Tam je tudi njegova 33-letna sodelavka… »

GROZOVIT DOGODEK STA NAČRTOVALA: 33-letno žensko naj bi umorila njen mož in njegova prijateljica

Regional 08.04.2024
Žensko, ki so jo v petek našli mrtvo v bližini Kidričevega, sta po ugotovitvah kriminalistov umorila njen mož in njegova prijateljica. Kot je danes povedal vodja mariborskih kriminalistov Stanko Vidovič, sta osumljena umora mož žrtve in njegova… »

Policija po najdbi trupla 33-letnice umora sumi žrtvinega moža in njegovo sodelavko

RTV Slovenija 08.04.2024
Mariborski policisti so predstavili okoliščine umora 33-letne ženske iz okolice Ptuja: dejanja utemeljeno sumijo žrtvinega 37-letnega zakonca in njegovo 33-letno sodelavko, ki sta dejanje načrtovala, vnaprej sta napisala celo "poslovilno pismo"… »

Mater štirih otrok je pokončala moževa ljubica

Zurnal24 08.04.2024
Triintridesetletna S. A. iz okolice Ptuja je bila žrtev ljubezenskega trikotnika. Kriminalisti mariborske policijske uprave so zelo hitro razrešili umor 33-letne matere štirih otrok S. A. iz okolice Ptuja. Njeno truplo je tekačica našla v petek okrog… »

Sabinino truplo našli pod kupom pokošene trave, umorila jo je Tomaževa ljubimka

Necenzurirano 08.04.2024
Znanih je nekaj več informacij o grozljivki, ki se je odvila na Ptujskem. Policisti so v povezavi s sumi kaznivega dejanja umora aretirali 37-letnega soproga 33-letnice, ki so jo v petek našli mrtvo na širšem območju Kidričevega, in njegovo ljubimko… »

Umor v sostorilstvu: 33-letnico iz Markovcev na kraj pripeljal mož, tam jo je zabodla njegova sodelavka

Dnevnik 08.04.2024
33-letno Sabino A. iz Markovcev je večer, preden jo je policiji kot pogrešano prijavil njen soprog, večkrat zabodla njegova sodelavka, s katero sta se v preteklosti zbližala. Že prej sta se dogovorila, kje se bosta dobila, on je žrtev pripeljal tja… »

Zaradi smrti 33-letne mame štirih aretiran njen mož

Zurnal24 08.04.2024
Zaradi smrti 33-letne mame štirih otrok aretirali njenega moža, po neuradnih informacijah poroča Večer. Sprehajalka je v petek popoldan pri Kidričevem našla žensko truplo, smo poročali v soboto. Policija je ugotovila, da je šlo za 33-letnico iz… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem