Povezane novice

Eksplozija v italijanski hidroelektrarni zahtevala najmanj tri smrtne žrtve

RTV Slovenija 09.04.2024
V eksploziji v hidroelektrarni v mestu Bargi južno od Bologne v severnem delu Italije so umrli najmanj trije ljudje, še pet jih je poškodovanih, medtem ko štiri še pogrešajo. Gasilska brigada je sporočila, da je okoli 15. ure odjeknila eksplozija… »

Eksplozija v hidroelektrarni pri Bologni, več mrtvih in pogrešanih

Necenzurirano 09.04.2024
Eksplozija je odjeknila danes okoli 15. ure na jezu jezera Suviana, 70 kilometrov od Bologne. V eksploziji v hidroelektrarni na severu Italije so umrli štirje ljudje, pet jih je huje ranjenih, tri pa pogrešajo, piše BBC. Odjeknila je okoli 15. ure na… »

V Italiji po eksploziji v hidroelektrarni trije mrtvi in šest pogrešanih

Delo 09.04.2024
Eksplozija je na jezu hidroelektrarne Suviana odjeknila okoli 15. ure, v času, ko so potekala dela na turbinah. V hidroelektrarni v osrednji Italiji južno od Bologne je danes odjeknila eksplozija, po kateri so po prvih podatkih umrli trije ljudje. Šest… »

POD VODO ODJEKNILA EKSPLOZIJA: Več mrtvih in poškodovanih, v hidroelektrarno vdrla voda (VIDEO)

Regional 09.04.2024
V hidroelektrarni južno od Bologne v osrednji Italiji je danes odjeknila eksplozija, v kateri so po najnovejših podatkih tamkajšnjih oblasti umrli štirje ljudje, še najmanj pet pa jih je poškodovanih. Tri osebe še pogrešajo, vzrok eksplozije pa… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem