Povezane novice

Avstrija: Huda nesreča za tri, 17 jih je ubežalo

Zurnal24 11.04.2024
Velika reševalna akcija. Za vse žal ni bila uspešna. Na avstrijskem Tirolskem se je v dolini Ötz sprožil snežni plaz, pri čemer so umrli najmanj trije smučarji iz Nizozemske, še enega pa so rešili izpod snega in ga prepeljali v bolnišnico. Po… »

V snežnem plazu na Tirolskem najmanj trije mrtvi

RTV Slovenija 11.04.2024
Na avstrijskem Tirolskem se je v dolini Ötz sprožil snežni plaz, pri čemer so umrli najmanj trije smučarji iz Nizozemske, še enega pa so rešili izpod snega in ga prepeljali v bolnišnico. Po ugotovitvah policije je bilo v bližini sicer najmanj 17… »

Na Tirolskem snežni plaz zasul več ljudi, trije mrtvi

Dnevnik 11.04.2024
Na avstrijskem Tirolskem se je v dolini Ötz sprožil snežni plaz, pri čemer so umrli najmanj trije smučarji iz Nizozemske, še enega pa so rešili izpod snega in ga prepeljali v bolnišnico. Po ugotovitvah policije je bilo v bližini najmanj 17 ljudi… »

Na Tirolskem snežni plaz zasul več ljudi

Delo 11.04.2024
Na avstrijskem Tirolskem se je v dolini Ötz sprožil snežni plaz, pri čemer sta najmanj dva človeka umrla, še dva sta ujeta pod snegom. Po ugotovitvah policije je bilo v bližini najmanj 17 ljudi, pri čemer jih je večina ubežala plazu, poroča… »

PLAZ NA TIROLSKEM ODNESEL ŠTIRI LJUDI: Dva sta mrtva, še dva ujeta pod snegom

Regional 11.04.2024
Na avstrijskem Tirolskem se je v dolini Ötz sprožil snežni plaz, pri čemer sta najmanj dva človeka umrla, še dva sta ujeta pod snegom. Po ugotovitvah policije je bilo v bližini najmanj 17 ljudi, pri čemer jih je večina ubežala plazu. Na območju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem