Povezane novice

Policija: Umorjeni je poklical policijo, povedal, kdo strelja nanj in da ga je zadel

RTV Slovenija 11.04.2024
Gorenjske policiste je v ponedeljek, 8. aprila, malo po 15. uri poklical 64 let star moški, ki je bil med delom v gozdu napaden z lovskim strelnim orožjem. Policistom mu je uspelo povedati, kdo strelja nanj in da ga je že zadel, nato pa se ni več… »

#video Umor v Poljanski dolini: ustrelil soseda in nadaljeval z gozdarskimi deli

Dnevnik 11.04.2024
Kriminalisti so zaključili zahtevno preiskavo ponedeljkovega umora na težko dostopnem terenu v Poljanski dolini. Osumljeni 52-letni moški se je zaradi spora glede zemljišč spravil nad svojega 64-letnega soseda z lovsko puško in ga dvakrat zadel… »

Medtem ko je streljal nanj, je klical policijo. Nato se ni več javil ...

Zurnal24 11.04.2024
Policija je predstavila podrobnosti umora, ki se je zgodil v ponedeljek na območju Škofje Loke. V ponedeljek malce po 15. uri so policisti prejeli klic 64-letnega moškega, ki je v gozdu na območju občine Gorenja vas-Poljane opravljal gozdarska dela… »

Umor v Podgori; Medtem ko je sosed streljal nanj, klical 113 na pomoč

Necenzurirano 11.04.2024
Ugotovljeno je bilo, da je 64-letnik v gozdu opravljal gozdarska dela in opazil 52-letnika, ki je pričel streljati proti njemu. O tem je obvestil policijo na 113, povedal, kdo strelja in da ga je tudi že zadel. Na telefonske pozive se potem ni več… »

64-letna žrtev je sama poklicala policijo, streljal je 52-letnik

Delo 11.04.2024
64-letni moški je tistega dne v gozdu opravljal gozdarska dela, ko je začel nanj streljati 52-letni osumljenec, ki je zdaj v priporu. Vodja kriminalistične policije PU Kranj je v izjavi pojasnil podrobnosti o zaključeni kriminalistični preiskavi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem