Povezane novice

Slovakinje po prvem dnevu vodijo z 2:0

RTV Slovenija 12.04.2024
Slovenska ženska teniška reprezentanca proti Slovaški v kvalifikacijah za uvrstitev na zaključni turnir Pokala Billie Jean King po prvem dnevu v Bratislavi zaostaja z 0:2. Slovakinje so favoritinje, saj Slovenija nastopa brez obeh najboljših igralk… »

Slovakinje prepričljivo vodijo proti Slovenkam

Delo 12.04.2024
Naši teniški igralki sta izgubili uvodni partiji pokala BJK v Bratislavi. Slovenska ženska teniška reprezentanca po prvem dvoboju kvalifikacij za zaključni turnir pokala Billie Jean King proti Slovaški zaostaja z 0:2. Ela Nala Milić je klonila pred… »

Slovenke lani v polfinalu, tokrat daleč od zaključnega turnirja

Zurnal24 12.04.2024
Slovenija po prvem dnevu v Bratislavi zaostaja 0:2. Slovenska ženska teniška reprezentanca je izgubila oba dvoboja prvega dne kvalifikacij za zaključni turnir pokala Billie Jean King s Slovaško. Ela Nala Milić je klonila z 0:2, Veronika Erjavec pa je… »

Hči legendarnega slovenskega športnika bo izzvala Dončića

Zurnal24 12.04.2024
Obetavna slovenska teniška igralka Ela Nala Milić, hči nekdanjega NBA-jevca Marka Milića, namerava poleti prekrižati loparje z Lukom Dončićem. Slovenska ženska teniška reprezentanca bo v petek in soboto v Bratislavi v pokalu Billie Jean King… »

Slovenijo zastopata debitantki med posameznicami

Dnevnik 12.04.2024
Ela Nala Milić bo od slovenskih teniških igralk v Bratislavi prva stopila na igrišče, za njo bo šla danes v boj Veronika Erjavec. Žreb je določil, da bosta prvo partijo dvoboja kvalifikacij za zaključni turnir pokala Billie Jean King med Slovaško… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem