Povezane novice

Zmaga Matjaža Hana, stranka pa razdvojena

Dnevnik 14.04.2024
Na volilnem kongresu Socialnih demokratov (SD) po aferi Litijska, ki je strmoglavila ratinge stranke, je bil za naslednika Tanje Fajon izvoljen gospodarski minister Matjaž Han. Napoveduje zlasti poenotenje članstva. V dvorani Grand hotela Union so… »

Po kongresu: Han pred zahtevno nalogo poenotiti frakcije v stranki

RTV Slovenija 14.04.2024
Matjaž Han, novi predsednik SD-ja, je pred težko nalogo, kako povezati različne frakcije v stranki, prva preizkušnja bodo evropske volitve, ocenjuje novinarka in poznavalka notranje politike Tanja Starič. Točno opolnoči, 14 ur po začetku kongresa… »

SD prevzema Matjaž Han

Mladina 14.04.2024
Han je v drugem krogu glasovanja premagal Milana Brgleza. Matjaž Han je na maratonskem volilnem kongresu SD v Ljubljani v drugem krogu glasovanja premagal Milana Brgleza. Mandat za vodenje stranke so mu delegati podelili s 182 glasovi, medtem ko jih je… »

Matjaž Han po zmagi kislega obraza: "Imam kar nekaj skrbi in treme, kako bo šlo!"

Zurnal24 14.04.2024
Novi predsednik SD je po več kot 14 urah odločanja in dveh krogih glasovanj postal Matjaž Han. Popotnica je slaba, med njim in protikandidatom le deset glasov razlike, kar kaže na veliko razdelitev v stranki. Dolgoletnega člana SD Matjaža Hana so za… »

SD Z NOVIM VODSTVOM: Za predsednika so izvolili Matjaža Hana

Regional 14.04.2024
Matjaž Han je na maratonskem volilnem kongresu SD v Ljubljani v drugem krogu glasovanja premagal Milana Brgleza. Mandat za vodenje stranke so mu delegati podelili s 182 glasovi, medtem ko jih je Brglez prejel 172. Aktualni gospodarski minister je tako na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem