Povezane novice

Izrael želi odgovoriti Iranu »brez sprožitve regionalne vojne«

Mladina 15.04.2024
Izraelski vojni kabinet je tri ure razpravljal o morebitnih odgovorih na nedavni iranski napad z droni in raketami. Izraelski vojni kabinet je tri ure razpravljal o morebitnih odgovorih na nedavni iranski napad z droni in raketami. Po navedbah izraelskih… »

Izrael razmišlja, da bi na Iran izvedel manjše, a silovite napade. V VS-ju pozivi k umiritvi.

RTV Slovenija 15.04.2024
Izraelski vojni kabinet je tri ure razpravljal o morebitnih odgovorih na nedavni iranski napad. Po navedbah izraelskih medijev naj bi bila želja odločevalcev, da izvedejo ukrepe, ki bi bili boleči za Iran, a ne bi privedli do širšega konflikta… »

Več držav pozvalo iranske veleposlanike na pogovor

Delo 15.04.2024
Tako v Teheranu kot drugod po Iranu danes znova obratujejo letališča; tako VS ZN kot tuji politiki Izraelu odsvetujejo maščevanje. Spremljamo dogajanje po nedeljskem neposrednem napadu Irana na Izrael: Iran je v noči s sobote na nedeljo z več kot… »

TRI URE RAZPRAVLJALI O POVRAČILNIH UKREPIH: Izrael želi odgovoriti Iranu brez sprožitve regionalne vojne

Regional 15.04.2024
Izraelski vojni kabinet je danes tri ure razpravljal o morebitnih odgovorih na nedavni iranski napad z droni in raketami. Po navedbah izraelskih medijev so preučili več možnosti, želja odločevalcev pa naj bi bila, da izvedejo povračilne ukrepe, ki… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem