Povezane novice

Komuniciranje je bilo pomanjkljivo, prihaja semafor

Zurnal24 16.04.2024
S sistemom semaforja želijo izboljšati protokol ukrepanja ob grožnjah. Komunikacija je ključna. Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar je danes po srečanju z ministrom za vzgojo in izobraževanje Darjom Feldo napovedal, da bosta ministrstvi… »

Na ministrstvih za notranje zadeve in šolstvo napovedali izboljšanje protokola ob grožnjah

Dnevnik 16.04.2024
Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar je danes po srečanju z ministrom za vzgojo in izobraževanje Darjom Feldo napovedal, da bosta ministrstvi krepili sodelovanje in izboljšali protokol ukrepanja ob grožnjah. »Protokol ukrepanja želimo na… »

Izboljšanje protokolov, starši pa naj kdaj pogledajo v torbo

Delo 16.04.2024
Minister za notranje zadeve in minister za vzgojo in izobraževanje sta razpravljala o izboljšanju komunikacijskih protokolov med policijo in šolami. Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar in minister za vzgojo in izobraževanje Darjo Felda sta… »

Poklukar: Izboljšali bomo protokol ukrepanja, šli bomo v sistem semaforja za grožnje

RTV Slovenija 16.04.2024
Notranji minister Boštjan Poklukar je po sestanku s šolskim ministrom Darjem Feldo povedal, da je odredil nadzor nad delom policije, ki naj bi pokazal, kakšno je bilo policijsko obravnavanje grožnje in kakšno je bilo obveščanje policije. Potem ko… »

PO PREPLAHU IN KRITIKAH: Sestala se bosta Poklukar in Felda

Regional 16.04.2024
Minister za notranje zadeve Boštjan Poklukar se bo danes srečal z ministrom za vzgojo in izobraževanje Darjom Feldo. Tema sestanka bo izboljšanje komunikacijskih protokolov med policijo in šolami, so napovedali na ministrstvu za notranje zadeve. Tema… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem