Povezane novice

Strel v izolski ladjedelnici: je lovec povzročil splošno nevarnost?

Dnevnik 16.04.2024
Včeraj je v izolsko ladjedelnico zašla srna. Lovec, ki so ga poklicali na pomoč, je žival ustrelil. Novico je na omrežju facebook objavila novinarka javne televizije Evgenija Carl: »Lovec-čuvaj je po šerifovsko rešil zadevo. Srno je preprosto –… »

BREZ MILOSTI: Lovec sredi izolske ladjedelnice ustrelil srno (FOTO, VIDEO)

Regional 16.04.2024
Novinarka Eugenija Carl je na družbenem omrežju objavila fotografije in videoposnetek, ki kažejo, kako je lovec sredi izolske ladjedelnice ustrelil srno, ki je zašla k morju in prestrašeno begala ter se poskušala rešiti. Javnost je zgrožena. Po… »

Odstrel nesrečnega izolskega srnjaka odredil lovski inšpektorat, lovec deležen groženj

Necenzurirano 16.04.2024
V lovskem inšpektoratu so glede včerajšnjega incidenta v izolski ladjedelnici pojasnili, da je »zaradi zdravja ljudi in javne varnosti ter preprečitve resne škode na premoženju« inšpektorat odredil »izredni poseg v populacijo.« Lovec tako ni… »

Foto: Srna zatavala v izolsko ladjedelnico, lovec jo je "preprosto ustrelil"

Necenzurirano 16.04.2024
V ponedeljek popoldne so delavci v izolski ladjedelnici opazili srno. Da bi rešili izgubljeno žival, so poklicali lovsko družino Izola, a je lovec na njihovo presenečenje srno ustrelil. Policija pravi, da je šlo pravzaprav za srnjaka in da zbirajo… »

RTV-jeva Eugenija Carl zgodbo o lovcu in srni povzela po svoje

Savinjsko Šalaške 16.04.2024
Včeraj je lovec lovske družine Izola odstrelil srno, ki se je zatekla v izolsko ladjedelnico. Za svoje ravnanje je imel dovoljenje policije in odredbo lovske inšpekcije – v tem primeru je šlo za izredni poseg na nelovnih površinah, ko policija ne… »

Lovec srno ustrelil sredi izolske ladjedelnice

RTV Slovenija 16.04.2024
V ponedeljek popoldne so delavci opazili srno, ki je zatavala v izolsko ladjedelnico. Da bi jo rešili, so poklicali lovsko družino Izola, a je lovec na njihovo presenečenje srno ustrelil. Na Lovski zvezi poudarjajo, da je lovec ravnal v skladu z… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem