Povezane novice

Han po sestanku z Golobom zadovoljen. Fajon ostaja podpredsednica vlade.

RTV Slovenija 16.04.2024
Matjaž Han se je prvič po izvolitvi na mesto predsednika stranke SD sešel s premierjem Robertom Golobom. Pogovorila sta se tudi o podpredsedniških mestih v vladi, kjer po Hanovih navedbah sprememb ne bo. Podpredsednica vlade torej ostaja Tanja Fajon… »

Han napovedal, da bodo o tem z Golobom še razpravljali

Zurnal24 16.04.2024
Na prvem srečanju med novim predsednikom SD in predsednikom vlade je beseda tekla o nadaljnjem sodelovanju. Han ostaja optimističen. Predsednik SD Matjaž Han se je po izvolitvi na čelo stranke danes sestal s premierjem Robertom Golobom. Z izplenom… »

Han po srečanju z Golobom zadovoljen, Tanja Fajon ostaja podpredsednica vlade

Dnevnik 16.04.2024
Predsednik SD Matjaž Han se je po izvolitvi na čelo stranke danes sestal s premierjem Robertom Golobom. Z izplenom sestanka je zadovoljen, je dejal ob odhodu z vlade. Med drugim sta se z Golobom pogovorila o podpredsedniških mestih v vladi, kjer po… »

Novi predsednik SD danes s poslanci in premierom

Delo 16.04.2024
Socialni demokrati: Na današnjem sestanku z Matjažem Hanom ne bo dela poslanske skupine. Njen vodja Jani Prednik ponudil odstop. Tudi po prespani noči se strasti po izvedenem volilnem kongresu pri Socialnih demokratih še niso pomirile. Vsi glavoboli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem