Povezane novice

Delni neuradni izidi: HDZ s 60 sedeži v prepričljivem vodstvu. Mu bo uspelo znova sestaviti vlado?

RTV Slovenija pred 30 dnevi
Na hrvaških parlamentarnih volitvah po preštetih 95,54 odstotka glasov kaže na prepričljivo zmago desnosredinskega HDZ-ja, ki naj bi imel v 151-članskem saboru 60 poslancev oziroma 18 več kot levosredinska koalicija s SDP-jem na čelu. Po delnih… »

Reke pravice še niso odplaknile Plenkovićeve vlade

Delo pred 30 dnevi
HDZ tretjič zapored prepričala največ volivcev. Možna je tudi manjšinska levosredinska vlada. Za Hrvaško je vroč, a po oceni analitikov vsebinsko skop predvolilni mesec, ki je kulminiral v volitvah za 11. sklic sabora. Te so privabile več kot… »

VISOKA VOLILNA UDELEŽBA: Vzporedne volitve na Hrvaškem kažejo na prepričljivo zmago Plenkovićeve HDZ

Regional pred 30 dnevi
Izidi vzporednih volitev na Hrvaškem kažejo na prepričljivo relativno zmago desnosredinske HDZ, ki bo imela v 151-članskem saboru 59 mandatov oziroma 16 več kot levosredinska koalicija z SDP na čelu. Sledijo desno Domovinsko gibanje s 13 poslanci… »

#reportaža Hrvaška: Nič ne bi imeli proti, če bi bile vse volitve ob sredah

Dnevnik pred 29 dnevi
Dolge vrste čakajočih so zaznamovale sredino volilno dopoldne v Zagrebu. Prva volilna sreda v zgodovini Hrvaške je bila za ljudi dobrodošla, ker je prinesla dodaten dela prost dan, a vendar so številne službe, trgovine in podjetja delali kot… »

Volitve na Hrvaškem: Obeta se mu prepričljiva zmaga

Zurnal24 pred 29 dnevi
Izidi vzporednih volitev na Hrvaškem kažejo na prepričljivo relativno zmago desnosredinske HDZ, ki bo imela v 151-članskem saboru 58 poslancev oziroma 14 več kot levosredinska koalicija z SDP na čelu. Sledijo desno Domovinsko gibanje s 13 mandati… »

Tretjič zapored HDZ ali vlada narodne enotnosti

Dnevnik pred 30 dnevi
Na Hrvaškem danes volijo nov parlament, prvič na sredo. Tako se je odločil predsednik Milanović, ki je potem šokiral z napovedjo, da hoče biti premier. Vendar ankete ne kažejo, da bi mu uspelo bistveno spremeniti razmerja, bolj kažejo na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem