Povezane novice

ZDA uvajajo dodatne sankcije proti Iranu. Netanjahu: Izrael se bo sam odločil o odzivu na napad.

RTV Slovenija 17.04.2024
Po iranskem napadu na Izrael bodo ZDA sprejele nove sankcije proti Teheranu, usmerjene proti raketnemu programu, programu brezpilotnih letal, obrambnemu ministrstvu in revolucionarni gardi. Izrael pa sporoča, da se bo sam odločil o odzivu na napad… »

Pogajanja med Izraelom in Hamasom zastala?

Mladina 17.04.2024
Pogajanja o prekinitvi ognja in izpustitvi talcev med Izraelom in palestinskim islamističnim gibanjem Hamas so zastala. Pogajanja o prekinitvi ognja in izpustitvi talcev med Izraelom in palestinskim islamističnim gibanjem Hamas so zastala, je danes… »

»Pritisk se bo nadaljeval. Pri ukrepih ne bomo oklevali.«

Mladina 17.04.2024
ZDA po iranskem napadu na Izrael napovedujejo nove sankcije proti Teheranu, ki se obetajo v prihodnjih dneh. ZDA po iranskem napadu na Izrael napovedujejo nove sankcije proti Teheranu, ki se obetajo v prihodnjih dneh. Kot je v torek napovedal svetovalec… »

Pogovori med Hamasom in Izraelom so v krizi, pogajanja so zastala

Delo 17.04.2024
V luči sobotnega iranskega napada na Izrael je katarski premier poudaril, da Doha že od začetka opozarja na nevarnost širitve sovražnosti na širšo regijo. Pogajanja o prekinitvi ognja in izpustitvi talcev med Izraelom in palestinskim islamističnim… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem