Povezane novice

Ustavno sodišče ne bo presojalo omejitve marž naftnih trgovcev

RTV Slovenija pred 25 dnevi
Družba Petrol ni uspela s pobudo za oceno ustavnosti in zakonitosti uredb o oblikovanju cen določenih naftnih derivatov, s katerimi je vlada trgovcem z gorivi omejila marže. V Petrolu so razočarani nad odločitvijo in bodo dalje iskali vse pravne… »

Ustavno sodišče: Petrol naj toži državo za odškodnino, v Petrolu razočarani

Dnevnik pred 25 dnevi
Družba Petrol ni uspela s pobudo za oceno ustavnosti in zakonitosti uredb o oblikovanju cen določenih naftnih derivatov, s katerimi je vlada trgovcem z gorivi omejila marže. Ustavno sodišče je pobudo s sedmimi glasovi proti enemu zavrglo in Petrol… »

Ustavno sodišče zavrglo Petrolovo pobudo

Delo pred 25 dnevi
Petrol je izpodbijal tri uredbe, ki so omejevale marže trgovcev. Ustavno sodišče je zavrglo pobudo družbe Petrol za začetek postopka za oceno ustavnosti in zakonitosti 13. člena treh uredb, ki so znižale marže distributerjev za gorivi bencin 95 in… »

BO PETROL ZDAJ TOŽIL DRŽAVO? Ustavno sodišče ne bo presojalo omejitve marž naftnih trgovcev

Regional pred 25 dnevi
Družba Petrol ni uspela s pobudo za oceno ustavnosti in zakonitosti uredb o oblikovanju cen določenih naftnih derivatov, s katerimi je vlada trgovcem z gorivi omejila marže. Ustavno sodišče je pobudo s sedmimi glasovi proti enemu zavrglo in pobudnico… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem