Povezane novice

Maribor s preobratom po petih letih osvojil Stožice

RTV Slovenija pred 30 dnevi
Na preloženi tekmi 26. kroga je v Ljubljani potekal večni derbi dveh različnih polčasov. V prvem je prevladovala Olimpija in ga dobila z 1:0, nato se je slika obrnila in Maribor je najprej izenačil, nato pa izkoristil igralca več za sladko zmago z… »

Olimpija z obrambno držo izzivala neuspeh

Dnevnik pred 29 dnevi
Na 156. večnem slovenskem derbiju, ki je bil skromen po kakovosti, je Maribor v Stožicah premagal Olimpijo po preobratu z 2:1. Maribor je bil neprepoznaven v prvem polčasu, a je Olimpija po hitrem vodstvu z 1:0 zapravila priložnost, da bi napolnila… »

Na velikem derbiju preobrat v drugem polčasu

Zurnal24 pred 29 dnevi
Mariboru pripadel večni nogometni derbi z Olimpijo v Ljubljani. Nogometaši ljubljanske Olimpije so v zaostali tekmi 26. kroga Prve lige Telemach izgubili proti Mariboru z 1:2 (1:0). Ta je v Ljubljani slavil prvič v petih letih. Potem ko sta ekipi vsaka… »

Zeljković: Floruczu težim kot svoji hčerki

Dnevnik pred 30 dnevi
V Stožicah bo danes ob 18.30 tretji veliki slovenski nogometni derbi v letošnji sezoni med Olimpijo in Mariborom, ki bi moral biti sredi marca, a je bil prestavljen zaredi obnove igralne površine. Tekma ne bo odločala o lovorikah, saj se največja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem