Povezane novice

Mladoletnika poškodovali le zaradi želje po nadvladi

Zurnal24 pred 27 dnevi
Skupina šestih mladoletnikov in ene polnoletne osebe je v pretepu poškodovala dva mladoletnika. V začetku februarja se je na Ljubljanski cesti v Celju v zgodnjih jutranjih urah odvil neenakovreden pretep. Z ogledom kraja dejanja, zbiranjem obvestil ter… »

Sedmerica v pretepu poškodovala dva mladoletnika, enega huje

RTV Slovenija pred 27 dnevi
Policisti so s pomočjo posnetkov videonadzornih sistemov ugotovili, da je 3. februarja na Ljubljanski cesti v Celju sedem oseb, od tega šest mladoletnih, v pretepu poškodovalo dva mladoletnika. Eden je bil huje poškodovan, drugi pa lažje. Dogodek se… »

SEDMERICA BRUTALNO PRETEPLA MLADOLETNIKA: Nasilneži so ju napadli zaradi želje po nadvladi (FOTO)

Regional pred 27 dnevi
Celjski policisti so z zbiranjem obvestil in pridobljenimi posnetki video nadzornih sistemov ugotovili, da je februarja na Ljubljanski cesti v Celju sedem oseb, od tega šest mladoletnih, v pretepu poškodovalo dva mladoletnika. Ena oseba je bila huje… »

Foto: V Celju tolpa mladeničev brutalno obračunala z mladoletnikoma

Necenzurirano pred 27 dnevi
Celjski policisti so pojasnili nekatere izsledke iz preiskave nasilnega dogodka, ki se je na začetku februarja odvil na celjski Ljubljanski cesti in v katerem je bilo udeleženih več mladoletnih oseb. Kot so danes pojasnili na PU Celje, so z ogledom… »

Šest mladoletnikov in polnoletna oseba v pretepu poškodovali dva mladoletnika

Delo pred 27 dnevi
Nasilneži so mladoletnika napadli zaradi želje po nadvladi nad njima in drugimi mladostniki, vzbujanja strahu in uveljavljanja med vrstniki. Po tem, ko danes in jutri v Ljubljani poteka 22. strokovni posvet Otrok – zrcalo družbe, na katerem… »

Množični pretep mladoletnikov v Celju

Dnevnik pred 27 dnevi
Sedem ljudi, od tega šest mladoletnih, se je spravilo na dva mladoletnika. Enega so huje, drugega pa laže poškodovali. Celjski policisti so preiskali okoliščine množičnega pretepa 3. februarja zjutraj na Ljubljanski cesti. Z ogledom kraja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem