Povezane novice

Nevladniki pozivajo vlado k uvedbi sistema varnih poti za Palestince do sorodnikov v Sloveniji

RTV Slovenija 18.04.2024
Predstavnice več nevladnih organizacij so na Trgu republike pozvale vlado, naj Palestincem v Gazi ponudi zatočišče v Sloveniji s sistemom dopolnilnih poti. Podporniki iniciative Glas upokojencev pa so prekinjali nagovore in nadlegovali govornice… »

#video #foto Kaos pred državnim zborom: cufanje zastave, smrdljivi Hamas in zmerjanje s klošarji

Dnevnik 18.04.2024
Še preden je odbilo poldne, je postalo pred državnim zborom zelo živahno: zavrelo je med podporniki ljudske iniciative Glas upokojencev ter Gibanjem za pravice Palestincev. Več kot očitno ponesrečen urnik novinarskih konferenc, obe strani naj bi s… »

INCIDENT NA TRGU REPUBLIKE: Rupar in njegovi podporniki prekinjali nagovore in nadlegovali govorke za pravice Palestincev…

Regional 18.04.2024
Predstavnice več nevladnih organizacij so danes na Trgu republike pozvale vlado, naj Palestincem v Gazi ponudi zatočišče v Sloveniji s pomočjo sistema dopolnilnih poti. Istočasno je bila na trgu sklicana novinarska konferenca iniciative Glas… »

»Dolžnost Slovenije je, da proti Izraelu sprejme konkretne ukrepe«

Mladina 18.04.2024
Nevladniki pozvali vlado k zagotavljanju zatočišča za Palestince. Predstavnice več nevladnih organizacij so danes na Trgu republike pozvale vlado, naj Palestincem v Gazi ponudi zatočišče v Sloveniji s pomočjo sistema dopolnilnih poti. Istočasno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem