Povezane novice

Suspendiran duhovnik, ki je vodil slovesnost za Navalnega

Delo pred 24 dnevi
Dmitriju Safronovu so za tri leta prepovedali vodenje obredov in ga premestili v drugo cerkev. Vodja Ruske pravoslavne cerkve, patriarh Kiril, je suspendiral duhovnika, ki je konec marca vodil obred na grobu ruskega opozicijskega voditelja Alekseja… »

Ruski patriarh suspendiral duhovnika, ki je vodil slovesnost za Navalnega

Dnevnik pred 24 dnevi
Duhovniku so med drugim za tri leta prepovedali vodenje obredov, prav tako pa je bil premeščen v drugo cerkev. Patriarh Kiril, tesen zaveznik ruskega predsednika Vladimirja Putina, je podpisal odlok, s katerim je duhovniku Dmitriju Safronovu za tri leta… »

Vodil obred za Navalnega, zdaj ga je doletela Putinova jeza

Zurnal24 pred 24 dnevi
Premestili so ga in mu za tri leta prepovedali vodenje obredov. Vodja ruske pravoslavne cerkve, patriarh Kiril, je suspendiral duhovnika, ki je konec marca vodil obred na grobu ruskega opozicijskega voditelja Alekseja Navalnega, enega najglasnejših… »

Duhovnik, ki je vodil spominsko slovesnost za Alekseja Navalnega, suspendiran

Necenzurirano pred 24 dnevi
Vodja Ruske pravoslavne cerkve, patriarh Kiril, je naložil triletni suspenz duhovniku, ki je imel konec marca spominsko slovesnost na grobu Alekseja Navalnega. Vodja Ruske pravoslavne cerkve, patriarh Kiril, je naložil triletni suspenz duhovniku, ki je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem