Povezane novice

Prenova UKC-ja Ljubljana le delno ustavljena, naknadno se bo vgradila protipotresna zaščita

RTV Slovenija 26.04.2024
Prenova glavne stavbe UKC-ja Ljubljana se deloma ustavlja, je potrdil v. d. direktorja urada za nadzor, kakovost in naložbe v zdravstvu Tomaž Pliberšek, a le tam, kjer bodo vgrajevali protipotresne elemente. Vsa ostala dela pa potekajo nemoteno… »

Ministrstvo gre vedno v isto smer, prenova je delno ustavljena

Delo 26.04.2024
DRI zahteva zaustavitev ali upočasnitev prenove, ker je dobil od Tomaža Pliberška, v. d. direktorja Unkiza, nova navodila za proitipotresno zaščito. Kdaj se bo končala prenova glavne stavbe UKC Ljubljana, v tem trenutku ne ve nihče. Predvideno je… »

Odziv na poročanje Dnevnika: Dela na UKC Ljubljana le delno ustavljena

Dnevnik 26.04.2024
Po poročanju Dnevnika, da se prenova glavne stavbe UKC Ljubljana ustavlja, se je v izjavi za medije odzval v. d. direktorja urada za nadzor, kakovost in investicije v zdravstvu Tomaž Pliberšek. Povedal je, da so dela na objektu le delno ustavljena tam… »

Prenova UKC Ljubljana: Na ministrstvu so si premislili

Dnevnik 26.04.2024
Na ministrstvu za zdravje so najprej ukazali, naj prenova glavne bolnišnične stavbe ne vključuje protipotresne sanacije. V torek so izvajalcu gradbenih del sporočili, naj ustavi dela, ker so si premislili. Kolikšni bodo posledično zamuda in dodatni… »

Obnova UKC Ljubljana: Tri mesece bomo podirali, kar smo že zgradili

Zurnal24 26.04.2024
Na ministrstvu za zdravje so najprej naročili prenovo UKC Ljubljana brez protipotresne sanacije, v torek so si premislili, poroča Dnevnik. GH Holding, ki ga vodi Blaž Miklavčič, je v torek dobil dopis, naj zmanjšajo oziroma ustavijo aktivnosti na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem