Povezane novice

Pozno zvečer je promet po državi tekoč

Delo pred 11 dnevi
Ponekod po državi je na cestah zaradi prvomajskih praznikov že gneča; zlasti na ljubljanski obvoznici, v smeri proti morju, na Obali in na Gorenjskem. Začetek prazničnega konca tedna pričakovano poteka tudi v znamenju zastojev na cestah. Gneča po… »

Cestni alarm: Na primorski avtocesti in na poti proti Dalmaciji večkilometrski zastoji

Dnevnik pred 12 dnevi
Začetek prazničnega konca tedna pričakovano poteka tudi v znamenju zastojev na cestah. Skoraj desetkilometrski zastoj je med Vrhniko in Uncem proti Kopru, štirikilometrski pa med Uncem in Logatcem proti Ljubljani. Med razcepom Kozarje in Postojno v… »

Na teh odsekih že praznični zastoji

Zurnal24 pred 12 dnevi
Na številnih slovenskih cestah je promet zelo zgoščen. Začetek prazničnega konca tedna pričakovano poteka tudi v znamenju zastojev na cestah. Gneča je po podatkih prometnoinformacijskega centra med drugim na ljubljanski zahodni in južni obvoznici… »

ZARADI PRAZNIKOV 'PO POLŽJE': To bodo te dni najbolj obremenjene ceste

Regional pred 12 dnevi
V prazničnem koncu tedna je pričakovati povečan promet in daljše potovalne čase na različnih odsekih po Sloveniji, opozarja prometnoinformacijski center. Po pričakovanjih bodo obremenjene zlasti gorenjska avtocesta iz smeri predora Karavanke proti… »

Na cestah je pričakovati gnečo

Delo pred 12 dnevi
Obremenjene bodo zlasti gorenjska avtocesta iz smeri Karavank v notranjost države in proti Hrvaški ter ceste do izletniško-turističnih krajev. V prazničnem koncu tedna je pričakovati povečan promet in daljše potovalne čase na različnih odsekih… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem