Povezane novice

Nepredvidljivo v Jerezu

Dnevnik 28.04.2024
Vodilni v skupnem seštevku svetovnega prvenstva v motociklizmu v razredu motoGP Jorge Martin je z odstopom spustil tekmece precej bližje. Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v španskem Jerezu. V… »

Bagnaia po napaki Martina prvi v Španiji: "Odločilna dober start in prvi krog"

RTV Slovenija 28.04.2024
Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v Jerezu. Vodilni v seštevku sezone Španec Jorge Martin (Pramac Ducati) je dirko končal v pesku. Sprva je kazalo, da si bo Martin brez večjega naprezanja… »

#video Bagnaia zmagovalec Jereza, Jorge Martin dirko končal v pesku

Dnevnik 28.04.2024
Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v španskem Jerezu. V elitnem razredu motoGP je bil drugi domačin Marc Marquez (Gresini Ducati), tretji pa Italijan Marco Bezzecchi (Ducati VR46). Vodilni v… »

V Jerezu na vrhu Bagnaia, Martin na tleh

Delo 28.04.2024
Italijan Francesco Bagnaia je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva motoGP v Jerezu, vodilni v SP Jorge Martin je zaključil v pesku. Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v španskem Jerezu. V elitnem… »

Padec vodilnega dirkača sezone, Marquez neuspešno napadel zmago

Zurnal24 28.04.2024
Bagnaia za zmago v Jerezu odbil napade Marqueza, padec Martina. Italijan Francesco Bagnaia (Ducati) je zmagovalec dirke svetovnega prvenstva v motociklizmu v španskem Jerezu. V elitnem razredu motoGP je bil drugi domačin Marc Marquez (Gresini Ducati)… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem