Povezane novice

V nesreči pri Umagu zgorel avto slovenskih registracij

Delo 03.05.2024
Blizu Umaga na Hrvaškem je danes dopoldne na cesti zagorelo osebno vozilo s slovenskimi registrskimi oznakami, so na družbenem omrežju Facebook sporočili tamkajšnji gasilci. V avtomobilu je bila štiričlanska družina, nihče od potnikov pa ni bil… »

V prometni nesreči pri Umagu zgorel avto slovenskih registrskih oznak

RTV Slovenija 03.05.2024
Blizu Umaga se je zgodila prometna nesreča, v kateri je vozilo s slovenskimi registrskimi oznakami popolnoma zgorelo. Družina, ki je bila v njem, je po navedbah gasilcev dobro in nepoškodovana. Blizu Umaga na Hrvaškem je na cesti zagorelo osebno… »

Hrvaška: v nesreči zgorel avto slovenskih registracij

Zurnal24 03.05.2024
Nesreča se je zgodila okoli 9.45 na istrskem ipsilonu pri izhodu za Umag. Blizu Umaga na Hrvaškem je danes dopoldne na cesti zagorelo osebno vozilo s slovenskimi registrskimi oznakami, so danes na družbenem omrežju Facebook sporočili tamkajšnji… »

V hrvaški Istri zagorel avto, v katerem je bila slovenska družina

Necenzurirano 03.05.2024
Okoli 10. ure se je »vžgal« osebni avtomobil na avtocesti na hrvaškem delu Istre. Na tako imenovanem istrskem ipsilonu, na izvozu za Umag, je zagorel osebni avtomobil s slovenskimi registrskimi oznakami. Gasilci iz Umaga so zapisali, da je bila v avtu… »

V ISTRI OGENJ UNIČIL AVTOMOBIL: V njem je bila slovenska družina z otrokoma (FOTO)

Regional 03.05.2024
Danes, okrog 9.45 je na istrski avtocesti pri izvozu za Umag zagorelo osebno vozilo slovenskih registrskih tablic. Na intervenciji so posredovali štirje umaški gasilci z enim gasilskim vozilom, ki so požar pogasili. Kot še poročajo gasilci na svoji… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem