Povezane novice

Po Grošlju in Merlu na listi Zelenih Slovenije tudi Mojca Šetinc Pašek

Dnevnik 07.05.2024
Stranka Zelenih Slovenije gre na junijske evropske volitve z dvema nesojenima kandidatoma Gibanja Svoboda. Po evroposlancu Klemnu Grošlju je svojo kandidaturo na listi stranke potrdil tudi ginekolog Aleksander Merlo. Da gre na volitve na listi Zelenih… »

Aleksander Merlo bo volilce nagovarjal z zadnjega mesta liste Zelenih Slovenije

Delo 07.05.2024
Drugi odpadnik z liste Gibanja Svobode Klemen Grošelj pa bo nosilec liste stranke, ki ji predseduje bivši državni sekretar v tretji vladi Janeza Janše. »Tako kot je Luka Dončić ponosen na svoje trojke, tako smo mi ponosni na svojo ekipo,« je… »

Aleksander Merlo bo kandidiral na listi Zelenih Slovenije

RTV Slovenija 07.05.2024
Direktor postojnske porodnišnice Aleksander Merlo bo po informacijah Televizije Slovenija na evropskih volitvah kandidiral na listi Zelenih Slovenije. Še na začetku aprila je bil Merlo glavni kandidat za nosilca liste Gibanja Svoboda. Aleksander Merlo… »

Janša: Unija je izpolnila mnoga pričakovanja Slovencev, a hkrati na številnih področjih skrenila

RTV Slovenija 07.05.2024
SDS ocenjuje, da bodo evropske volitve boj za Evropsko unijo, v kakršno je Slovenija vstopila pred 20 leti. "SDS z močno listo kandidatk in kandidatov prispeva svoje najboljše moči v tem boju za Evropo," je dejal predsednik SDS-a Janez Janša. "Smo… »

"Tako kot je Dončić ponosen na svoje trojke, smo mi v Svobodi ponosni na svojo ekipo!"

Zurnal24 07.05.2024
Po številnih prevratih koga sploh postaviti na kandidatno listo in še večjih glede tega, koga postaviti na čelo liste, je Gibanje Svoboda na Državno volilno komisijo danes vložila listo kandidatov za prihajajoče evropske volitve. Klemen Grošelj… »

Golob: Tako kot je Dončić ponosen na svoje trojke, smo mi v Svobodi ponosni na svojo ekipo

RTV Slovenija 07.05.2024
Kandidati Gibanja Svoboda so na Državno volilno komisijo (DVK) vložili listo kandidatov za evropske volitve. Volivce so pozvali, naj z oddajo glasu izrazijo svojo voljo o tem, v kakšni Evropi želijo živeti. Po besedah predsednika stranke in premierja… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem