Povezane novice

Spletni klepet z evrovizijsko finalistko Raiven: Stavnice so zamajale mojo percepcijo

RTV Slovenija 08.05.2024
Slovenska evrovizijska predstavnica Raiven je bila po uspešnem polfinalnem nastopu gostja klepetalnice, kjer je povedala, da večjih sprememb v finalnem nastopu ne bo: "Težko bi še bolje prikazali delo in energijo, ki smo jo vlagali v zadnjih mesecih."… »

Maatko po uspehu v polfinalu Evrovizije: "Strokovne komisije gledajo na glasbo, tu imamo prednost"

RTV Slovenija 08.05.2024
Po včerajšnjem uspehu v polfinalu Evrovizije je dogajanje prvega večera v Malmöju za MMC analiziral evrovizijski poznavalec Alesh Maatko. Meni, da bo uvrstitev Slovenije v velikem finalu veliko boljša od tistega, kar ji že lep čas napovedujejo… »

RAIVEN PO UVRSTITVI V FINALE EVROVIZIJE: "Tako sem hvaležna"; ima Slovenija možnosti za zmago? (ANKETA)

Regional 08.05.2024
Predstavnica Slovenije na letošnjem 68. tekmovanju za pesem Evrovizije Raiven je v prvem odzivu po uvrstitvi v sobotni finale 68. tekmovanja za pesem Evrovizije s skladbo Veronika dejala, da je to eden najbolj srečnih trenutkov v njenem življenju, "če… »

Eurosong: Raiven v finalu, "na milijone duš zavzdihnilo"

Zurnal24 08.05.2024
Raiven je z močnim nastopom uspel preboj v finale. V soboto bomo na velikem odru Evrovizije videli tudi našo pevko Raiven, ki je sinoči s pesmijo Veronika nastopila v prvem polfinalu. Poleg Slovenije so se vstopnice v finale razveselili še Srbija… »

SLOVENIJA Z RAIVEN V FINALU: Ste si že ogledali njen nastop? (VIDEO)

Regional 08.05.2024
Predstavnica Slovenije na letošnjem 68. tekmovanju za pesem Evrovizije Raiven se je na prvem polfinalnem izboru s skladbo Veronika uvrstila v sobotni finale evrovizijskega izbora. Poleg nje je to uspelo še predstavnikom Srbije, Portugalske, Hrvaške… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem