Povezane novice

Vlada naj bi v četrtek začela postopke za priznanje Palestine. Nesoglasja glede načina priznanja?

RTV Slovenija 08.05.2024
Slovenska vlada bo predvidoma v četrtek začela postopke za priznanje Palestine kot neodvisne države, so po tem, ko je Delo poročalo, da bo Slovenija Palestino priznala 21. maja, sporočili iz kabineta predsednika vlade. Portal N1 poroča, da so se po… »

Vlada naj bi v četrtek začela postopke za priznanje Palestine

Dnevnik 08.05.2024
Vlada bo predvidoma v četrtek začela postopke za priznanje Palestine, so danes potrdili v kabinetu predsednika vlade v odzivu na poročanje medijev. Spletni portal N1 je poročal, da naj bi se ti postopki končali po evropskih volitvah, časnik Delo pa… »

Slovenija skupaj s Španijo, Irsko in Malto v priznanje Palestine

Delo 08.05.2024
K priznanju Palestine je vse države EU in Veliko Britanijo pozvala tudi skupina izraelskih intelektualcev. Skupina vplivnih izraelskih diplomatov in intelektualcev je napisala javno pismo, v katerem vse države Evropske unije in Veliko Britanijo pozivajo… »

Peticija z več kot 350 podpisi / Priznajte Palestino ali odstopite!

Mladina 08.05.2024
Sporočilo je preprosto: časa ni več, takoj priznajte Palestino ali odstopite. Spoštovani predsednik vlade Robert Golob, spoštovana zunanja ministrica Tanja Fajon! Spodaj vama pošiljam peticijo z naslovom »Priznajte Palestino ali odstopite!« s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem