Povezane novice

Biden zagrozil z delnim prenehanjem pošiljanja orožja Izraelu. Odkrili novo množično grobišče.

RTV Slovenija 09.05.2024
Ameriški predsednik Joe Biden je napovedal, da bodo ZDA v primeru obsežne vojaške kopenske ofenzive na Rafo prenehale pošiljati bombe in drugo strelivo Izraelu. V bolnišnici Šifa v Gazi so medtem odkrili novo množično grobišče. Izkopali so 49… »

Ofenziva na Rafo se širi

Delo 09.05.2024
Izčrpani in stradajoči prebivalci Gaze nimajo dostopa do humanitarne pomoči. V nadaljevanju preberite: Izraelska vojska je potem, ko je zasedla in izpraznila vzhodni del mesta Rafa tik ob egiptovski meji, včeraj sprožila topniške napade tudi na… »

Rafo je ob izraelskih napadih zapustilo 80.000 ljudi

Delo 09.05.2024
Izrael nadaljuje s t. i. ciljno usmerjenimi napadi zlasti na vzhodni del, kjer naj bi se nahajali preostali bataljoni islamističnega gibanja Hamas. Iz Rafe na jugu Gaze je v treh dneh, odkar je Izrael okrepil vojaške operacije v tem mestu, zbežalo… »

Biden / »Izraelu sem dal jasno vedeti, da če gredo v Rafo, jim ne bom dobavljal orožja«

Mladina 09.05.2024
Izrael je napoved ZDA zelo razočarala. Ameriški predsednik Joe Biden je v sredo v intervjuju za televizijo CNN dejal, da bodo ZDA Izraelu v primeru obsežne vojaške kopenske ofenzive na Rafo prenehale pošiljati bombe in drugo orožje. Izrael je ta… »

Joe Biden odločno: če Izrael napade Rafo, bomo prenehali pošiljati orožje

Dnevnik 09.05.2024
Ameriška vlada je pred dnevi začasno zadržala dostavo 1000 kilogramskih bomb Izraelu v strahu, da jih ne bodo uporabili za napade na palestinska mesta, sedaj pa je ameriški predsednik Joe Biden v intervjuju za televizijo CNN zagrozil, da bodo ZDA… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem