Povezane novice

Dan zmage nad nečim, kar še ni poraženo

Delo 09.05.2024
Tako v Moskvi kot v Kijevu so prepričani, da se še vedno borijo proti nacizmu. V nadaljevanju preberite: Danes so v Moskvi s tradicionalno vojaško parado praznovali dan zmage nad nacizmom, ki je pred 79 leti napovedal konec zadnje svetovne vojne. A v… »

#video Putin na vojaški paradi v Moskvi: ruske jedrske sile so vedno v pripravljenosti

Dnevnik 09.05.2024
Vladimir Putin je danes ob praznovanju dneva zmage na grob neznanega vojaka položil cvetje. Sovjetska zveza je v drugi svetovni vojni izgubila več kot 27 milijonov ljudi, nacistične sile pa potisnila nazaj v Berlin. Temu je sledil Hitlerjev samomomor… »

Foto: Po Rdečem trgu se je zapeljal legendarni sovjetski tank, bil je osamljen

Necenzurirano 09.05.2024
V Moskvi danes slavijo 79. obletnico zmage nad nacistično Nemčijo v drugi svetovni vojni. Z nagovorom je znova postregel ruski predsednik Vladimir Putin. Velika patriotska vojna, kot drugo svetovno vojno poimenujejo Rusi, se je ob vsakoletnih vojaških… »

Putin na vojaški paradi v Moskvi opozoril Zahod, naj ne ogroža največje jedrske sile na svetu

RTV Slovenija 09.05.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin je na Rdečem trgu v Moskvi na tradicionalni vojaški paradi ob obletnici konca 2. svetovne vojne obtožil Zahod, da tvega svetovni konflikt, in opozoril, da nihče ne bi smel ogrožati največje jedrske sile na svetu. Več… »

Putin / »Ruske jedrske sile so vedno v pripravljenosti«

Mladina 09.05.2024
Ruski predsednik je poudaril, da ne bo dovolil nobenih groženj Zahoda. Ruski predsednik Vladimir Putin je ob 79. obletnici zmage nad nacistično Nemčijo danes dejal, da so ruske jedrske sile vedno v pripravljenosti in da Rusija ne bo dovolila nobenih… »

Putin: Rusija ne bo trpela groženj Zahoda

Delo 09.05.2024
Ruski predsednik Vladimir Putin je ob 79. obletnici zmage nad nacistično Nemčijo danes dejal, da so ruske jedrske sile vedno v pripravljenosti in da Rusija ne bo dovolila nobenih groženj Zahoda. Nagovoril je zbrane na Rdečem trgu v Moskvi, kjer je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem